SENSITIVE
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Testuar Dermatologjikisht

I pasuruar me acid laktik, prebiotikë dhe ekstrakte kalendule.

Ndihmon në mbrojtjen natyrale duke reduktuar mundesinë

e zhvillimit të mikroorganizmave të padëshiruara.

Ai pastron butësisht, ndërsa le ndjesi freskie që zgjat.

Testuar Dermatologjikisht

Mirëmban pH- in normal të zonës intime

I disponueshëm në 200ml

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual