ΕΜΕΙΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

big image for ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Quotation mark

Ποιοτικά πρότυπα και δερματική συμβατότητα που ορίζουν διεθνώς αναγνωρισμένα ινστιτούτα

Quotation mark

Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα μας δοκιμάζονται σύμφωνα με τα ποιοτικά πρότυπα και τη δερματική συμβατότητα που ορίζουν διεθνώς αναγνωρισμένα Ινστιτούτα, όπως το Dermatest Research Institute, το Dermscan Group, το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Δερματολογικής Έρευνας Proderm, το νοσοκομείο Α. Συγγρός.

Συγκεκριμένα, όλα τα προϊόντα EveryDay (σερβιέτες & σερβιετάκια):
• Είναι δερματολογικά ελεγμένα
• Συνιστώνται από την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος (ΕΜΓΕ)

Επιπλέον όλες οι σερβιέτες και τα σερβιετάκια EveryDay (εξαιρούνται οι τύποι Fresh) είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο OEKO-TEX® STANDARD 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

 

Βραβεύσεις

 1. Σε μια εντυπωσιακή τελετή για το Λιανεμπόριο, όπου βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2016, η EveryDay απέσπασε τo χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» απέσπασε η EveryDay. Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» αποτελεί επισφράγιση της άκρως επιτυχημένης πορείας της μάρκας EveryDay, από το ξεκίνημά της έως σήμερα.
 2. Η εταιρεία βραβεύθηκε πρόσφατα ως 1 από τις 10 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη, στον τομέα των Εξαγωγών, παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση Ruban dHonneur Imports / Exports στα European Business Awards 2012/2013.
 3.  Η ΜΕΓΑ ανακηρύχθηκε από την ICAP Group «True Leader» της ελληνικής οικονομίας, για 5η συνεχή χρονιά. Ο θεσμός αυτός αποκτά σήμερα ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού επιβραβεύει και αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που κόντρα στην οικονομική κρίση εκπροσωπούν την ανάπτυξη.
 4. H STATBANK χαρακτήρισε την εταιρεία μας «Επιχειρηματικό Διαμάντι» και της απένειμε ,  για 5η συνεχή χρονιά, το βραβείο «Diamonds of the GreekEconomy 2015» ως μια από τις πιο υγιώς αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα  “Diamonds 2011-2015”. Η συγκεκριμένη διάκριση επισφραγίζει όχι μόνο τη συνεχή ανοδική πορεία της ΜΕΓΑ, αλλά και τη διαρκή έμπρακτη στήριξή της προς την ελληνική οικονομία.
 5. H ΜΕΓΑ αξιολογήθηκε από την ICAP GROUP και της απονεμήθηκε το πιστοποιητικό αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας ICAP «Strongest Companies in Greece» 2010-2013.
 6. Η ΜΕΓΑ ανακηρύχθηκε «ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014». Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία, καθώς της απονέμεται από τους ίδιους τους πελάτες της, το ελληνικό λιανεμπόριο, επιβεβαιώνοντας έτσι την εξαιρετική απόδοση, τις αξίες και τις άψογες σχέσεις συνεργασίας που διατηρεί στην ελληνική αγορά.
 7. Στη διοργάνωση «σελφ σερβις Excellence Awards 2014» ο Διευθύνων Σύμβουλος έλαβε τιμητικό βραβείο συνεισφοράς Life Achievement Award, σε αναγνώριση της σημαντικής συμβολής του στην ανάπτυξη του κλάδου.
 8. Στη διοργάνωση «σελφ σερβις Excellence Awards 2015» η εταιρεία έλαβε το ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» για τις βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.
 9. Στη διοργάνωση «σελφ σερβις Excellence Awards 2015» η εταιρεία έλαβε το ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR) – Άνθρωπος» για την κοινωνική ενέργεια «Γράμμα στη Νέα Γενιά», με την υπογραφή των προϊόντων Sani Sensitive.
 10. Η ΜΕΓΑ διακρίθηκε πρόσφατα για το «πέραν του καθήκοντος άριστο έργο στην κατηγορία Περιβαλλοντικής πολιτικής στον τομέα των Επιχειρήσεων και συγκεκριμένα για το πρόγραμμα Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων», λαμβάνοντας το βραβείο Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015.
 11. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τον Περιβαλλοντολογικό Σύστημα ISO 14001 και το Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας OHSAS 18001.
 12. Στα βραβεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» η ΜΕΓΑ παρέλαβε Τιμητική Διάκριση για την συνεισφορά της στην υποστήριξη του σημαντικού έργου της ένωσης. Η εταιρεία, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, συνεχίζει να στηρίζει με μοναδική ευαισθησία σημαντικές δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ