Θύμισέ μου! Το πιο σημαντικό reminder της ζωής σου!

Συχνά, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας σε κάνουν να αναβάλλεις τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής σου, αυτά που αφορούν την υγεία σου.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με την EveryDay, είναι εδώ για να σου θυμίσει πόσο σημαντικός είναι ο τακτικός, προληπτικός έλεγχος. Άλλωστε, η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού πανελλαδικά για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης είναι ένας από τους βασικότερους στόχους του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην πλατφόρμα «Θύμισέ μου» και το Άλμα Ζωής θα σου στέλνει μία υπενθύμιση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στα γενέθλιά σου, μαζί με τις ευχές του!

Ο κύριος στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να μεταδοθεί το μήνυμα της πρόληψης ως στάσης ζωής για όλες τις γυναίκες, και ταυτόχρονα να τις κινητοποιήσει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην πρόληψη της υγείας τους, την οποία συχνά παραμελούν κάτω από την πίεση των αυξημένων υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Θύμισέ μου! Το πιο σημαντικό reminder της ζωής σου!
Βιώσιμη ανάπτυξη στην πράξη
Ήρθε η ολοκληρωμένη προστασία 3 σε 1 που αναζητούσατε!
Μία ακόμα πιστοποίηση για τα σερβιετάκια EveryDay, μία ακόμα πράξη φροντίδας για το περιβάλλον από τη ΜΕΓΑ Α.Ε.