ΕΜΕΙΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
big image for Θύμισέ μου! Το πιο σημαντικό reminder της ζωής σου!

Θύμισέ μου! Το πιο σημαντικό reminder της ζωής σου!

Συχνά, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας σε κάνουν να αναβάλλεις τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής σου, αυτά που αφορούν την υγεία σου.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με την EveryDay, είναι εδώ για να σου θυμίσει πόσο σημαντικός είναι ο τακτικός, προληπτικός έλεγχος. Άλλωστε, η ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού πανελλαδικά για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης είναι ένας από τους βασικότερους στόχους του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην πλατφόρμα «Θύμισέ μου» και το Άλμα Ζωής θα σου στέλνει μία υπενθύμιση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στα γενέθλιά σου, μαζί με τις ευχές του!
Ο κύριος στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να μεταδοθεί το μήνυμα της πρόληψης ως στάσης ζωής για όλες τις γυναίκες, και ταυτόχρονα να τις κινητοποιήσει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην πρόληψη της υγείας τους, την οποία συχνά παραμελούν κάτω από την πίεση των αυξημένων υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Παλαιότερα άρθρα

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ