Επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν

Η γυναικεία υγιεινή είναι ένα απλό, αλλά πολύ ουσιαστικό κεφάλαιο στην ζωή μιας γυναίκας. Ο σχολαστικός καθαρισμός και η συστηματική περιποίηση βοηθούν σημαντικά στην διατήρηση μιας καλής γυναικολογικής υγείας. Πολύ σημαντικό ρόλο, όμως, παίζει και η σωστή επιλογή προϊόντων, που θα πρέπει να προσφέρουν αποτελεσματικότητα και φιλική προστασία, ενώ παράλληλα να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σου.

Εξειδίκευση: Είναι σημαντικό να επιλέξεις εκείνο το προϊόν που καλύπτει ιδανικά τις ανάγκες σου και σε κάνει να νιώθεις σίγουρη και καθαρή, κάθε στιγμή της ημέρας.  Η σειρά προϊόντων EveryDay διαθέτει μία εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων, τόσο από πλευράς τύπων, όσο και από πλευράς μεγεθών, ώστε να μπορέσεις να επιλέξεις εκείνο που πραγματικά σε καλύπτει.

Αποτελεσματικότητα: Ένα βασικό κριτήριο επιλογής προϊόντων ατομικής υγιεινής είναι φυσικά η αποτελεσματικότητα που προσφέρουν. Στις δύσκολες μέρες του μήνα, έχεις ανάγκη από ένα προϊόν πολύ απορροφητικό για να σου χαρίζει σιγουριά, άνεση και αυτοπεποίθηση. Όλα τα προϊόντα EveryDay έχουν σχεδιαστεί με βάση τα υψηλότερα standards αποτελεσματικότητας, είτε πρόκειται για σερβιέτες περιόδου, είτε για σερβιετάκια καθημερινής χρήσης.

Αποτελεσματική προστασία με εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα.

Φιλικότητα: Η αποτελεσματικότητα μόνο δεν αρκεί. Για την διατήρηση μιας καλής γυναικολογικής υγείας, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγονται προϊόντα τα οποία είναι σχεδιασμένα από φιλικά στο δέρμα υλικά. Για την εταιρεία μας, δεν αρκεί ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας να προσφέρει απλά αποτελεσματική προστασία. Στόχος της είναι να συνδυάζει αυτήν την αποτελεσματική προστασία με εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα. Στα πλαίσια σχεδιασμού προϊόντων με μοναδική φιλικότητα, έχουμε ελέγξει πλήθος υλικών, καταλήγοντας στη φύση για την αδιαμφισβήτητα αγνή φροντίδα που προσφέρει. Έτσι, σε αντίθεση με άλλα επώνυμα προϊόντα της κατηγορίας που έχουν συνθετικό κάλυμμα, τα Σερβιετάκια EveryDay All­ Cotton  έχουν κάλυμμα από 100% βαμβάκι, προσφέροντας έτσι την πιο φιλική πρόταση στην κατηγορία. Σε ό,τι αφορά τις σερβιέτες, μετά από τακτικές έρευνες καταναλωτών, διακρίναμε την ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας για προστασία χωρίς ερεθισμούς και την τάση προς επιλογή υλικών πιο φιλικών προς το δέρμα. Έτσι, δημιουργήσαμε μια μοναδική καινοτομία, την πρώτη παγκοσμίως Sensitive σερβιέτα, με μοναδικά φιλικό υφασμάτινο κάλυμμα, αποτελούμενο από ίνες, αντί για φιλμ, σε αντίθεση με τις κοινές σερβιέτες. Η ιδιαίτερη προστασία που προσφέρουν τα προϊόντα EveryDay Sensitive και EveryDay All Cotton πιστοποιείται από την σφραγίδα «Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν» που έχουν λάβει από διεθνώς αναγνωρισμένα Δερματολογικά Εργαστήρια του Εξωτερικού (Γαλλία, Γερμανία), από τη Σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος, αλλά και από τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για πλήρη απουσία βλαβερών ουσιών από το σύνολο του προϊόντος.

Οι γυναίκες δεν είναι ίδιες, ενώ οι ανάγκες και οι απαιτήσεις τους διαφέρουν. Η EveryDay διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων, που συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προϊόντα με καινοτόμο και μοναδικό σχεδιασμό, με στόχο να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Μπες στο Βρες την EveryDay σου , απάντησε σε 4 πολύ απλές ερωτήσεις που αφορούν στον κύκλο σου και βρες ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν EveryDay που καλύπτει αποτελεσματικότερα τις δικές σου ανάγκες.

Κολπικές εκκρίσεις
Οι εξετάσεις μου
Σερβιετάκια