ΕΜΕΙΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ALL COTTON

main image

Για την ΜΕΓΑ δεν αρκεί ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας να προσφέρει μόνο αποτελεσματική προστασία. Στόχος της είναι να συνδυάζει την αποτελεσματική προστασία με εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα.

Στα πλαίσια σχεδιασμού προϊόντων με μοναδική φιλικότητα, η εταιρεία μας έχει ελέγξει πλήθος υλικών, καταλήγοντας στη φύση για την αδιαμφισβήτητα αγνή φροντίδα που προσφέρει.

Από όλα τα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα ατομικής υγιεινής, το βαμβάκι είναι το πιο φιλικό. Φυσικό, απαλό, υποαλλεργικό, συμβατό ακόμη και με το πιο ευαίσθητο δέρμα, φέρνει πραγματικά τη φυσική, αγνή φροντίδα σε επαφή με το δέρμα.

Η ΜΕΓΑ επέλεξε την απόλυτη φιλικότητα, το βαμβάκι, για επιλεγμένα προϊόντα της. Έτσι, δημιούργησε το All Cotton Concept, προσφέροντας μοναδικά φιλική προστασία προς τον καταναλωτή.

Σε αντίθεση με άλλα επώνυμα προϊόντα της κατηγορίας, που έχουν συνθετικό κάλυμμα, τα Σερβιετάκια EveryDay All­ Cotton έχουν κάλυμμα από 100% βαμβάκι, προσφέροντας έτσι την πιο φιλική πρόταση, στην κατηγορία.

Χάρη στο μοναδικά απαλό και υγιεινό κάλυμμά τους, το οποίο δεν είναι «σαν» βαμβάκι ή «απαλό σαν βαμβάκι», αλλά φτιαγμένο από 100% πραγματικό βαμβάκι, τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton φέρνουν καθημερινά την αγνότητα της φύσης σε επαφή με το δέρμα σας.

Η εμπιστοσύνη στη μοναδική αυτή πρόταση υγιεινής επισφραγίζεται από την Νο1 θέση που έχουν δώσει, σταθερά εδώ και χρόνια, στα Σερβιετάκια EveryDay οι ελληνίδες καταναλώτριες.

Η καινοτομία All Cotton προσφέρει προστιθέμενη αξία στον καταναλωτή, ενώ αποδεικνύει έμπρακτα το άγρυπνο μέλημα της ΜΕΓΑ για σχεδιασμό προϊόντων προσωπικής υγιεινής με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τη μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα.

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ