ΕΜΕΙΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

main image

Η ΜΕΓΑ Α.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη.

Με αγαπημένες μάρκες εμπιστοσύνης, όπως: EveryDay, Pom Pon, BabyCare, Babylino, Tipers, Wet Hankies, ΜΕΓΑ, Sani, που κατέχουν ισχυρές ή και ηγετικές θέσεις στην ελληνική αγορά, αλλά και παρουσία σε 4 Ηπείρους, έχει χτίσει μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης με τον σύγχρονο καταναλωτή. Τόσο ξεχωριστή όσο και η πρόταση της ΜΕΓΑ στην προσωπική υγιεινή: μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένη για να απαντά στις ανάγκες προσωπικής φροντίδας καταναλωτών κάθε ηλικίας, με απόλυτη αρχή την μέγιστη φιλικότητα προς το δέρμα.

Πίσω από κάθε προϊόν βρίσκονται χρόνια ερευνών, προσεκτικός σχεδιασμός και, πάνω απ’ όλα, υψηλή ποιότητα με ανώτερες πρώτες ύλες και εξαιρετικά αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.

Η επένδυση στην έρευνα και την τεχνολογία δεν σταματά ποτέ για τη ΜΕΓΑ. Αφουγκράζεται τις ανάγκες και μεριμνά άμεσα για την απόκτηση της πιο σύγχρονης τεχνολογικής δομής για να προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα γι’ αυτές. Επενδύοντας σταθερά σε υπερ-σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εξελιγμένα συστήματα ποιοτικού ελέγχου και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, ενσωματώνει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και πολύτιμη τεχνική εμπειρία στην κατηγορία της.
Η ΜΕΓΑ αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για το λιανεμπόριο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τους προμηθευτές και συνεργάτες της, αφού αναζητά πάντα τη βέλτιστη πρόταση: την άριστη ποιότητα, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, το πιο φιλικό για το δέρμα υλικό, την καινοτομία που θα της επιτρέψει να προσφέρει ακόμη καλύτερα προϊόντα, προσαρμοσμένα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Γι΄αυτό, χαίρει της εμπιστοσύνης ελληνικών και ξένων αλυσίδων, τόσο για τα επώνυμα προϊόντα της, όσο και για την παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Επιπλέον, η εταιρεία μας έχει αναλάβει την παραγωγή επώνυμων προϊόντων πολυεθνικών εταιρειών-κολοσσών στον τομέα ατομικής υγιεινής (contract manufacturing) – συχνά, μάλιστα, με εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις σχεδιασμού (βιο-διασπώμενα, προϊόντα με εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας προς το δέρμα, 100% Cotton, κλπ.).
Με πολύτιμο βοηθό τη μακρόχρονη εμπειρία της στον τομέα προϊόντων προσωπικής υγιεινής, η ΜΕΓΑ χτίζει στρατηγικές συνεργασίες στο εξωτερικό, κατακτώντας χρόνο με το χρόνο νέες αγορές και επιβεβαιώνοντας ότι η άριστη ποιότητα και ο καινοτομικός σχεδιασμός μπορούν να έχουν Ελληνική ταυτότητα, αλλά και διεθνές διαβατήριο.

Για τη ΜΕΓΑ, η επιχειρηματικότητα και η κοινωνική ευθύνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί ακόμη ένα βασικό συστατικό της εταιρικής της κουλτούρας και αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

Μέσω της εφαρμογής του Προγράμματος Εταιρικής Ευθύνης, με κύριους άξονες την Αγορά, τους Εργαζομένους, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, η εταιρεία εδραιώνει καθημερινά την παρουσία της ως «ενεργός πολίτης», προσφέροντας έτσι σημαντικά οφέλη σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Επιπλέον, αφουγκράζεται πάντα με προσοχή τις ανάγκες της κοινωνίας και επιδιώκει να βρίσκεται συνεχώς ανθρώπινα δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά. Με πράξεις φροντίδας σχεδιάζει και υλοποιεί πολυδιάστατα προγράμματα με συστηματικότητα και διαχρονικότητα.

Κοινωνία

Η ΜΕΓΑ αφουγκράζεται πάντα με προσοχή τις ανάγκες της κοινωνίας και επιδιώκει να βρίσκεται διαρκώς ανθρώπινα δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Η εταιρία σχεδιάζει και υλοποιεί πανελλαδικά, πολυδιάστατα προγράμματα με συστηματικότητα και διαχρονικότητα, παρέχοντας ουσιαστική υποστήριξη κυρίως στα παιδιά, στην οικογένεια και στην τρίτη ηλικία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Οι άνθρωποι της ΜΕΓΑ

Η ΜΕΓΑ θεωρεί τους ανθρώπους της ως το πιο σημαντικό και πολύτιμο κεφάλαιο. Σέβεται την προστασία των διεθνώς κατοχυρωμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και είναι προσηλωμένη στην εξασφάλιση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που είναι δίκαιο, βελτιώνει και αναπτύσσει τις ικανότητες των ανθρώπων της, μετατρέποντας τους σε συνεργάτες στην επίτευξη των εταιρικών στόχων. Επιπλέον, η ΜΕΓΑ Α.Ε. έχει πιστοποιηθεί με ένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα Συστημάτων Υγείας & Ασφάλειας, το  18001 OHSAS.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Περιβάλλον

Η δέσμευση της ΜΕΓΑ για αειφόρο ανάπτυξη βρίσκεται στην «καρδιά» της στρατηγικής της με σκοπό την παραγωγή των προϊόντων της με το μικρότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον.  Η εταιρία σχεδιάζει επενδύει και εργάζεται συστηματικά  προκειμένου να κάνει την εργασία της βιομηχανικής της μονάδας πιο φιλική προς το περιβάλλον. Επιπλέον, η ΜΕΓΑ είναι πιστοποιημένη με το διεθνώς αναγνωρισμένο περιβαλλοντικό πρότυπο ISO 14001.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ