Δέσμευσή μας η δική σας ασφάλεια!

Υπολογίζεται ότι, κατά τη διάρκεια της ζωής της, μία γυναίκα θα χρησιμοποιήσει περίπου 6.000 – 10.000 σερβιέτες! Γίνεται λοιπόν αμέσως κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι μία σερβιέτα να κατασκευάζεται από υλικά τα οποία εξασφαλίζουν όχι μόνο άριστη αποτελεσματικότητα, αλλά σίγουρη, υγιεινή προστασία και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα, ώστε να προστατεύει από διαρροές και να σέβεται τις ιδιαίτερες ανάγκες του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής.

Η φιλοσοφία πίσω από τις σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton!

Στη γυναικεία υγιεινή πολλοί μιλούν για απαλότητα, για φιλικότητα στο δέρμα, για sensitive προστασία… εσείς όμως πόσο σίγουρη είστε ότι η σερβιέτα σας είναι πραγματικά ασφαλής; Με την EveryDay Sensitive with cotton μπορείτε να είστε σίγουρη!

Στόχος της μάρκας EveryDay, από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα, είναι να προσφέρει σίγουρη και ασφαλή προστασία… με αποδείξεις!Αντιμετωπίζοντας κάθε νέα καταναλωτική ανάγκη ως ευκαιρία για καινοτομία, παρακολουθούμε στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις και ενσωματώνουμε στον σχεδιασμό των προϊόντων μας πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τα οποία αφουγκράζονται και ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας. Γιατί για την μάρκα EveryDay η δική σας ασφάλεια ήταν ανέκαθεν προτεραιότητα!

Sensitive Concept

Το Sensitive Concept είναι μία αδιαμφισβήτητη αξία στη γυναικεία υγιεινή και, για την κατηγορία γυναικείας υγιεινής, δημιουργήθηκε παγκοσμίως πρώτα από τη μάρκα EveryDay!

Μέσα από τακτικές καταναλωτικές έρευνες, πρώτη η μάρκα EveryDay διέκρινε την ανάγκη των καταναλωτριών για προστασία χωρίς ερεθισμούς, αλλά και τη διαρκώς αυξανόμενη τάση τους για επιλογή υλικών τα οποία εξασφαλίζουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα. Έτσι, το 1997, δημιούργησε τις EveryDay Sensitive, τις πρώτες Sensitive σερβιέτες παγκοσμίως οι οποίες, σε αντίθεση με το πλαστικό φιλμ των κοινών σερβιετών, διέθεταν ένα υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, ενώ το 2018 πήγε τη φιλικότητα ένα ακόμα βήμα πιο πέρα…

Ως μία μάρκα που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την καινοτομία και τη σίγουρη προστασία, δεν θα μπορούσε να μείνει στάσιμη. Μελετώντας διαρκώς λύσεις που συνδυάζουν και απορροφητικότητα και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα, ενσωμάτωσε για 1η φορά στον σχεδιασμό των σερβιετών τις μοναδικές ιδιότητες φιλικότητας του βαμβακιού στο δέρμα, δημιουργώντας τις EveryDay Sensitive with cotton!

Από όλα τα υλικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα ατομικής υγιεινής, το βαμβάκι είναι το πιο φιλικό. Φυσικό, απαλό, υποαλλεργικό, συμβατό ακόμη και με το πιο ευαίσθητο δέρμα, φέρνει πραγματικά τη φυσική, αγνή φροντίδα σε επαφή με το δέρμα.

Έτσι, για τις σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton, μετά από πολύ προσεκτική επιλογή υλικών, μέσα στα πλαίσια σχεδιασμού προϊόντων που εξασφαλίζουν μοναδικές ιδιότητες φιλικότητας και ασφάλειας, καταλήξαμε στη φύση και ειδικότερα στο βαμβάκι, για την ασύγκριτα αγνή φροντίδα που προσφέρει, εξασφαλίζοντας σίγουρη και ασφαλή προστασία, με άγγιγμα από βαμβάκι!

Διασφάλιση άριστης ποιότητας

Η δέσμευση για ασφαλή προϊόντα αποτελεί για την EveryDay αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα!

Όλα τα προϊόντα EveryDay σχεδιάζονται και παράγονται από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., μία εταιρεία με βαθιά εμπειρία και γνώση στην παραγωγή προϊόντων ατομικής υγιεινής, η οποία αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς προϊόντων ατομικής υγιεινής στην Ευρώπη!

Όλα τα τμήματα παραγωγής και αποθήκευσης έχουν επανειλημμένα ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για τις άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, από μεγάλες διεθνείς ελεγκτικές εταιρείες, ενώ όλα τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται ανέπαφα.
Επιπλέον, με στόχο τη διασφάλιση άριστης ποιότητας, η ΜΕΓΑ λειτουργεί καθημερινά βάσει ενός αυστηρού, διαρκώς εξελισσόμενου και πλήρως αυτοματοποιημένου και μηχανογραφημένου Εσωτερικού Συστήματος Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων σε όλα τα στάδια της παραγωγής το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

  • Επιλογή προμηθευτών
  • Επιλογή πρώτων υλών
  • Αυτοματοποιημένα συστήματα ελέγχου ποιότητας των προϊόντων, αλλά και των ίδιων των μονάδων, σε όλα τα στάδια της παραγωγής
  • Ποιοτικές και ποσοτικές καταναλωτικές έρευνες με στόχο τη διαρκή διερεύνηση των τάσεων και τη συμπόρευσή μας με αυτές
  • Τμήμα ανάλυσης και επεξεργασίας μηνυμάτων και σχολίων των καταναλωτών
  • Μικροβιολογικές δοκιμές κ.α.

 

Επιπλέον, ως μέρος της προσπάθειάς της για εξασφάλιση άριστης ποιότητας, η ΜΕΓΑ είναι μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη που έχει εγκαταστήσει σε όλες τις μηχανές ένα πρωτοποριακό σύστημα από κάμερες κλειστού κυκλώματος, με σκοπό τον διαρκή έλεγχο και την τήρηση των αυστηρών προδιαγραφών κάθε προϊόντος.

Ασφάλεια με αποδείξεις!

Εκτός όμως από το Εσωτερικό Σύστημα Ελέγχων υπάρχει επίσης ένα πολύ αυστηρό σύστημα Εξωτερικών Ελέγχων στους οποίους υποβάλλονται τα προϊόντα EveryDay. Πιο συγκεκριμένα…

√ Είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δερματολογικά εργαστήρια Dermscan (Γαλλία) και Dermatest (Γερμανία).

√ Είναι τα 1α που έλαβαν την έγκριση από την Ένωση Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος.

√ Είναι τα 1α στην Ευρώπη (και τα μόνα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα) που διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση OEKOTEX® STANDARD 100, για απουσία βλαβερών ουσιών (ισχύει για τους τύπους Sensitive, Hyperdry, All Cotton, Extra Dry).

Λίγα λόγια για τη διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100

Το πρότυπο OEKO-TEX® STANDARD 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή από όλα τα στάδια παραγωγής και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλον τον κόσμο.

Για να εγγυηθεί ότι τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα δεν είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία, η Ένωση OEKO-TEX® STANDARD 100 έχει εισαγάγει έναν εκτεταμένο κατάλογο κριτηρίων ο οποίος περιέχει πάνω από 200 παραμέτρους ελέγχου και είναι δεσμευτικός για όλα τα εξουσιοδοτημένα Ινστιτούτα OEKO-TEX® STANDARD 100. Αυτό όμως που κάνει την πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100 ακόμα πιο σημαντική είναι το γεγονός ότι κριτήριο ελέγχου δεν αποτελούν μόνο οι απαγορευμένες ουσίες ή αυτές των οποίων ο νόμος περιορίζει τη χρήση, αλλά και ουσίες για τις οποίες υπάρχουν συζητήσεις σε επιστημονικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά την ασφάλειά τους.

Πρόκειται, δηλαδή, για παραμέτρους οι οποίες δεν ορίζουν απλά ένα πλαίσιο αντιμετώπισης παραγόντων αποδεδειγμένου κινδύνου, αλλά ένα πλαίσιο πρόληψης, με στόχο την προάσπιση της υγείας του καταναλωτή, κατοχυρώνοντας ένα επίπεδο ασφάλειας μεγαλύτερο από εκείνο που ορίζει η νομοθεσία!

Top Section Image

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner  find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ