Wear Confidence!

Pads EveryDay, falë teknologjisë revolucionare Centre Plus, me një qendër të zgjeruar, ofrojnë mbrojtje të përforcuar në qendër të pecetës, aty ku ju nevojitet më shumë!

MËSO MË SHUMË

Qëndrueshmëri

Për EveryDay, Zhvillimi i Qëndrueshëm është një vetë-angazhim i vetëdijshëm që buron nga parimet dhe vlerat tona. Përveç kësaj, ne e konsiderojmë kujdesin dhe higjienën personale të lidhur pazgjidhshmërisht me mirëqenien e planetit. Prandaj, ne përdorim si inovacionin ndërkombëtar ashtu edhe atë grek të zhvilluar në laboratorët tanë për të krijuar Programin Act Green: Ridizajnim – Reduktim – Riciklim.

MËSO MË SHUMË

Koncepti Sensitiv

Koncepti Sensitiv, në të cilin është bazuar dizenjimi i produkteve me karakteristika unike miqësore me lëkurën, është një vlerë e pamohueshme në higjienën personale. Në kategorinë e pecetave higjienike, u krijua për herë të parë në botë nga MEGA në Greqi me qëllimin për të përmbushur nevojate lëkurës sensitive.

MËSO MË SHUMË

Inovacion All Cotton

Pambuku është material hipoalergjenik i përshtatshëm edhe për lëkurat më sensitive. Ky është materiali që MEGA ka përzgjedhur për ta përdorur në disa prej produkteve të saj, duke ofruar kështu mbrojtjen më të mirë higjienike nga e gjithë kategoria; pecetat higjienike ditore EveryDay All Cotton, të vetmet me mbulesë 100% pambuk.

MËSO MË SHUMË

Inovacion “Center Plus”

Në sajë të teknologjisë revolucionare “Center Plus” me mbushje të përforcuar në qendër, pecetat e reja EveryDay kanë sipërfaqe përthithëse në qendër deri në 30% më të madhe, për t’ju mbrojtur me më shumë efikasitet nga rrjedhjet anësore.

MËSO MË SHUMË

Revolucioni në mbrojtje!

Ende po shqetësoheni për rrjedhjet? Pecetat e reja higjienike EveryDay Hyperdry falë teknologjisë së veçantë Center Plus, me mbushje të përforcuar në qendër, ofrojnë mbrojtje më të lartë në qendër të pecetës, aty ku është më e nevojshme.

MËSO MË SHUMË

Oeko-Tex

OEKO-TEX® STANDARD 100  është një sistem testimi dhe çertifikimi i pavarur, i njohur në të gjithë botën për lëndët e para, të ndërmjetme dhe të përfunduara të tekstileve përgjatë gjithë hapave të prodhimit. Pecetat higjienike EveryDay Sensitive janë të çertifikuara sipas OEKO-TEX® STANDARD 100 për mungesë të lëndëve të dëmshme.

MËSO MË SHUMË

EveryDay Sensitive me cotton

Kujdesi femëror ka nevojë për materiale që sigurojnë kujdes absolut për lëkurën…. Dhe çfarë kujdeset për lëkurën tuaj më shumë se një mbulesë e sipërme që përmban pambuk, si ajo e paraqitur në pecetat higjienike EveryDay Sensitive me cotton?

MËSO MË SHUMË
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani

Cikli i jetës

Νë bashkëpunim me:

act green

Zhvillimi i qëndrueshëm në praktikë.

Për EveryDay, Zhvillimi i Qëndrueshëm është një vetë-angazhim i vetëdijshëm që buron nga parimet dhe vlerat tona. Përveç kësaj, ne e konsiderojmë kujdesin dhe higjienën personale të lidhur pazgjidhshmërisht me mirëqenien e planetit. Prandaj, ne përdorim si inovacionin ndërkombëtar ashtu edhe atë grek të zhvilluar në laboratorët tanë për të krijuar Programin Act Green: Ridizajnim – Reduktim – Riciklim.

MËSO MË SHUMË