ΕΜΕΙΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ OEKO-TEX® STANDARD 100

main image

Το πρότυπο OEKO-TEX® STANDARD 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή από όλα τα στάδια παραγωγής και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλον τον κόσμο.

Οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton, οι σερβιέτες EveryDay Hyperdry, τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton και τα σερβιετάκια EveryDay Extra Dry είναι τα πρώτα στην Ευρώπη με πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Για να εγγυηθεί ότι τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα δεν είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία, η Ένωση OEKO-TEX® STANDARD 100 έχει εισαγάγει έναν εκτεταμένο κατάλογο κριτηρίων ο οποίος περιέχει πάνω από 200 παραμέτρους ελέγχου και είναι δεσμευτικός για όλα τα εξουσιοδοτημένα Ινστιτούτα OEKO-TEX® STANDARD 100.

Κριτήριο ελέγχου δεν αποτελούν μόνο οι απαγορευμένες ουσίες ή αυτές των οποίων ο νόμος περιορίζει τη χρήση, αλλά και ουσίες για τις οποίες υπάρχουν συζητήσεις σε επιστημονικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά την ασφάλειά τους. Παράμετροι οι οποίες λειτουργούν προληπτικά για την προάσπιση της υγείας του καταναλωτή, αποτελούν επίσης μέρος αυτών των ελέγχων. Ως αποτέλεσμα τα κριτήρια αυτά κατοχυρώνουν ένα επίπεδο ασφαλείας μεγαλύτερο από εκείνο που ορίζει η νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρότυπο πιστοποίησης OEKO-TEX® STANDARD 100 επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.oeko-tex.com

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ