ΕΜΕΙΣ

ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

main image

Η EveryDay, αφουγκραζόμενη τον πολύπλευρο και απαιτητικό ρυθμό ζωής της σύγχρονης γυναίκας, διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες, τα θέλω και τις επιθυμίες της σύγχρονης καταναλώτριας.

Σερβιέτες

Οι σερβιέτες EveryDay διαθέτουν την πληρέστερη γκάμα, έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας με ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν.

EveryDay Sensitive with cotton Ultra Plus: Λεπτές σερβιέτες με φτερά προστασίας και ένα μοναδικά φιλικό κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι, για σίγουρη προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Οι πρώτες στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Οι μόνες στην Ευρώπη με το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Βραβείο Προϊοντικής Ασφάλειας  από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

EveryDay Hyperdry Ultra Plus: Λεπτές σερβιέτες με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Οι πρώτες στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Οι μόνες στην Ευρώπη με το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Βραβείο Προϊοντικής Ασφάλειας  από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Double Dry: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και καινοτόμο πυρήνα διπλής απορροφητικότητας, συγκρατεί έως και διπλάσια ποσότητα υγρασίας, σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες Hyperdry. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Οι πρώτες στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Οι μόνες στην Ευρώπη με το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Βραβείο Προϊοντικής Ασφάλειας  από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

EveryDay Fresh Ultra Plus: Λεπτές σερβιέτες με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και φτερά προστασίας. Διακριτικά αρωματισμένες για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

EveryDay Fresh Sensitive Ultra Plus: Λεπτές σερβιέτες με φτερά προστασίας και ένα μοναδικά μοναδικά φιλικό κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι, για σίγουρη προστασία χωρίς ερεθισμούς. Διακριτικά αρωματισμένες για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

Σερβιετάκια

Μια ολοκληρωμένη σειρά, με εξειδικευμένο προϊοντικό σχεδιασμό, για να καλύπτουν ακόμα και την πιο απαιτητική καταναλώτρια.

EveryDay All Cotton: Τα πρώτα σερβιετάκια στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Φέρνουν την αγνότητα της φύσης σε επαφή με το δέρμα σας. Σε ατομική συσκευασία, για έξτρα υγιεινή προστασία και διακριτικότητα. Τα πρώτα στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785).

EveryDay Natura: Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια με κάλυμμα από 100% οργανικό βαμβάκι. Σχεδιασμένα εξ ολοκλήρου από βιοδιασπώμενα υλικά. Τα πρώτα στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Με αδιάβροχο κάτω κάλυμμα που έχει ως βάση το άμυλο καλαμποκιού. Συγκεντρώνουν όλη την αγνότητα της φύσης σε ένα σερβιετάκι.

EveryDay Extra Dry: Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Σε ατομική συσκευασία, για έξτρα υγιεινή προστασία και διακριτικότητα. Τα πρώτα στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100, για απουσία βλαβερών ουσιών. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785).

EveryDay Fresh: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και διακριτικό άρωμα για μοναδική αίσθηση στεγνότητας και φρεσκάδας, κάθε στιγμή της ημέρας. Σε ατομική συσκευασία, για έξτρα υγιεινή προστασία και διακριτικότητα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785).

Υγρά μαντήλια & Υγρά καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή

Την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής συμπληρώνουν τα απαλά υγρά καθαρισμού και τα υγρά μαντήλια για την ευαίσθητη περιοχή.

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ