Σίγουρα έχεις πολλές φορές αναρωτηθεί αν η καθημερινή χρήση κάποιου επιθέματος υγιεινής (σερβιετάκι) μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ευαίσθητη περιοχή, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως έχεις ακούσει πολλές φορές να συνδέουν την χρήση αυτών των επιθεμάτων με μολύνσεις και ερεθισμούς.

Μύθος!

Το σερβιετάκι, όταν αλλάζεται συχνά, όχι μόνο δεν ευνοεί τις μολύνσεις, αλλά συμβάλλει και στην καλύτερη υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Η δυνατότητα συχνής αλλαγής εξασφαλίζει καθαριότητα και αίσθηση φρεσκάδας, κάθε στιγμή της ημέρας.

Εφόσον τα σερβιετάκια χρησιμοποιούνται κάθε μέρα, καλό είναι το κάλυμμά τους να είναι φιλικό στο δέρμα. Τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton , τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα, σου χαρίζουν 100% φυσικό άγγιγμα και υγιεινή προστασία. Επιπλέον, είναι δερματολογικά ελεγμένα, καθώς και τα πρώτα που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών (www.oeko-tex.com).

Τέλος, χάρη στην ατομική τους συσκευασία, μπορείς να τα έχεις πάντα στην τσάντα σου, για νιώθεις σίγουρη, φρέσκια και φυσικά προστατευμένη, όπου και αν βρίσκεσαι.

 

Με τη συνεργασία της Μαιευτήρος- Χειρουργού – Γυναικολόγου, Όλγας Ε. Μπίκου

Επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν
Κολπικές εκκρίσεις
Οι εξετάσεις μου