ΚΥΚΛΟΙ ΖΩΗΣ

Το κοριτσάκι γίνεται γυναίκα

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
big image for Σερβιετάκια

Σερβιετάκια

Σίγουρα έχεις πολλές φορές αναρωτηθεί αν η καθημερινή χρήση κάποιου επιθέματος υγιεινής (σερβιετάκι) μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ευαίσθητη περιοχή, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως έχεις ακούσει πολλές φορές να συνδέουν την χρήση αυτών των επιθεμάτων με μολύνσεις και ερεθισμούς.

Μύθος!

Το σερβιετάκι, όταν αλλάζεται συχνά, όχι μόνο δεν ευνοεί τις μολύνσεις, αλλά συμβάλλει και στην καλύτερη υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής.

Quotation mark

Η δυνατότητα συχνής αλλαγής εξασφαλίζει καθαριότητα και αίσθηση φρεσκάδας, κάθε στιγμή της ημέρας.

Quotation mark

Εφόσον τα σερβιετάκια χρησιμοποιούνται κάθε μέρα, καλό είναι το κάλυμμά τους να είναι φιλικό στο δέρμα. Τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton , τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα, σου χαρίζουν 100% φυσικό άγγιγμα και υγιεινή προστασία. Επιπλέον, είναι δερματολογικά ελεγμένα, καθώς και τα πρώτα που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100 για απουσία βλαβερών ουσιών (www.oeko-tex.com).

Τέλος, χάρη στην ατομική τους συσκευασία, μπορείς να τα έχεις πάντα στην τσάντα σου, για νιώθεις σίγουρη, φρέσκια και φυσικά προστατευμένη, όπου και αν βρίσκεσαι.

Με τη συνεργασία της Μαιευτήρος- Χειρουργού – Γυναικολόγου, Όλγας Ε. Μπίκου

Παλαιότερα άρθρα

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ