ΕΜΕΙΣ

ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

main image

Η ΜΕΓΑ Α.Ε είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που εδώ και δεκαετίες στηρίζει την ελληνική οικονομία και φροντίζει την ελληνική οικογένεια με προϊόντα εμπιστοσύνης, που παράγονται στην Ελλάδα και καλύπτουν τις ανάγκες ατομικής περιποίησης όλης της οικογένειας.

Πρόσφατα η ΜΕΓΑ πιστοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.E. με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», πιστοποιώντας και με αυτόν τον τρόπο πως αποτελεί μία 100% ελληνική επιχείρηση. Οι προϋποθέσεις που έπρεπε να πληρούνται για να επιτευχθεί η πιστοποίηση είναι: η εταιρία να είναι ελληνικής ιδιοκτησίας, να παράγει ποιοτικά ελληνικά προϊόντα, να έχει την έδρα της στην Ελλάδα, να απασχολεί Ελληνικό εργατικό δυναμικό και να έχει σημαντική ενεργό κοινωνική δράση, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό τόσο στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας όσο και της κοινωνίας γενικότερα.

Επίσης, η ΜΕΓΑ αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία «Λειτουργική/Επιχειρησιακή Βελτίωση» στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards» που απονεμήθηκαν από την Eurobank και την Grant Thornton, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη συνεχή προσπάθεια της ΜΕΓΑ για το άριστο.

Τρία σημαντικά βραβεία απέσπασε η ΜΕΓΑ στα Greek Exports Awards μετά από αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής και την ψηφοφορία του κοινού: 1)Την κορυφαία διάκριση του θεσμού, με Χρυσό Βραβείο ως « TOP GREEK EXPORT COMPANY 2016», 2) το Χρυσό Βραβείο για το Babylino ως «Top Branded Export Product 2016» και, 3) το Αργυρό Βραβείο ως «Top Manufacturing Export Company».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΕΓΑ Α.Ε έχει λάβει για 6η συνεχόμενη χρονιά την ιδιαίτερη διάκριση “True Leader” της Ελληνικής οικονομίας. Επιπλέον, έχει βραβευτεί ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας » για 7η συνεχόμενη χρονιά, από την Stat Bank. Και τα δύο παραπάνω βραβεία έχουν αποδοθεί στην εταιρεία για την αύξηση του τζίρου της, τη διατήρηση ηγετικής θέση στην κατηγορία δραστηριότητας όπου κατατάσσεται, καθώς και την αύξηση προσωπικού της.

Τέλος, το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων/Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» απέσπασε η «EveryDay», που αποτελεί την επισφράγιση της ανόδου πωλήσεων και μεριδίου του brand.

Στο διάστημα της τελευταίας εξαετίας, η ΜΕΓΑ αύξησε το προσωπικό της σε ποσοστό πάνω από 73%, στηρίζοντας την ελληνική οικογένεια και τον Έλληνα εργαζόμενο. Με ηγετικές θέσεις στις κατηγορίες όπου δραστηριοποιείται, συνέχισε να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα άριστης ποιότητας, με μοναδικές καινοτομίες, που εξασφαλίζουν αποτελεσματική προστασία, αλλά και μοναδική φιλικότητα και ασφάλεια προς το δέρμα. Επιπλέον, συνέχισε το επενδυτικό της πλάνο, επενδύοντας πάνω από 110 εκ. ευρώ το διάστημα 2000 – 2016, επιλέγοντας πάντα με βάση τα υψηλότερα διεθνή standards προϊοντικής ποιότητας και ασφάλειας. Τέλος, με παρουσία πλέον σε 4 ηπείρους, κατάφερε στο διάστημα 2010-2016 να πενταπλασιάσει τις εξαγωγές της.

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ