ΕΜΕΙΣ

SENSITIVE CONCEPT: ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ EVERYDAY

main image

Το Sensitiveconcept είναι μία αδιαμφισβήτητη αξία στη γυναικεία υγιεινή και για την κατηγορία των σερβιετών, δημιουργήθηκε παγκοσμίως πρώτα από τη μάρκα EveryDay!

Μέσα από τακτικές καταναλωτικές έρευνες, πρώτη η EveryDay διέκρινε την ανάγκη των καταναλωτριών για προστασία χωρίς ερεθισμούς, αλλά και τη διαρκώς αυξανόμενη τάση τους για επιλογή υλικών τα οποία εξασφαλίζουν όχι μόνο απορροφητικότητα αλλά και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα. Έτσι, το 1997, δημιούργησε τις EveryDay Sensitive, τις πρώτες Sensitive σερβιέτες παγκοσμίως οι οποίες, σε αντίθεση με το πλαστικό φιλμ των κοινών σερβιετών, διέθεταν ένα υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα.

Η εμπιστοσύνη των καταναλωτριών στην έξτρα υγιεινή πρόταση της EveryDay Sensitive έχρισε την μάρκα EveryDay ως την πιο αναπτυσσόμενη στην κατηγορία της, με εξαιρετικά υψηλή πιστότητα και ηγετικές θέσεις στην ελληνική αγορά γυναικείας υγιεινής.

Ωστόσο, μία μάρκα που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την καινοτομία και την έξτρα υγιεινή προστασία δεν θα μπορούσε να μένει στάσιμη! Μελετώντας διαρκώς λύσεις που συνδυάζουν και βελτιωμένη απορροφητικότητα και ενισχυμένη φιλικότητα στο δέρμα, δημιούργησε τις νέες EveryDay Sensitive with cotton, ένα μοναδικό προϊόν που φέρνει και πάλι την επανάσταση στην προστασία αφού ενσωματώνει στον σχεδιασμό του όχι μία, αλλά δύο μοναδικές καινοτομίες!

1η καινοτομία: Υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι!

Για πρώτη φορά, η EveryDay ενσωματώνει και στον σχεδιασμό των σερβιετών τις μοναδικές ιδιότητες φιλικότητας του βαμβακιού προς το δέρμα! Οι νέες EveryDay Sensitive with cotton διαθέτουν πλέον ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα με βαμβάκι, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Έτσι, τώρα οι Νο1 Sensitive σερβιέτες, προσφέρουν αξεπέραστη προστασία, χωρίς ερεθισμούς… με άγγιγμα από βαμβάκι!

2η καινοτομία: Τεχνολογία Center Plus για ασύγκριτη αποτελεσματικότητα!

Εκτός όμως από ενισχυμένη φιλικότητα, οι νέες σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton προσφέρουν και ενισχυμένη αποτελεσματικότητα!

Χάρη σε μία ακόμα καινοτομία της EveryDay, την επαναστατική τεχνολογία Center Plus με διευρυμένο πυρήνα στο κέντρο της σερβιέτας, οι νέες EveryDay Sensitive with cotton εξασφαλίζουν, απίστευτη προστασία από διαρροές!

EveryDay Sensitive with cotton. Μοναδική Sensitive προστασία, με αποδείξεις!

Οι νέες σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton διαθέτουν επίσης μία σειρά από πιστοποιήσεις οι οποίες αποτελούν επιστέγασμα της σίγουρης και υγιεινής φροντίδας που εξασφαλίζουν:

Δερματολογικά ελεγμένες, σε διεθνώς αναγνωρισμένα δερματολογικά εργαστήρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Dermscan Group στη Γαλλία και Dermatest στη Γερμανία).
• Με τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.
• Οι πρώτες σερβιέτες στην Ευρώπη με τη διεθνή πιστοποίηση OEKOTEX® STANDARD 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Έτσι, για μία ακόμα φορά η EveryDay καινοτομεί, ενώ παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της για προϊόντα άριστης ποιότητα που καλύπτουν τις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες της σύγχρονης καταναλώτριας και συνδυάζουν όχι μόνο αποτελεσματικότητα αλλά και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα. Γιατί Sensitive σημαίνει εξέλιξη. Sensitive σημαίνει EveryDay!

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ