ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Παίρνουμε το μέλλον προσωπικά

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
big image for Παίρνουμε το μέλλον προσωπικά

Η ΜΕΓΑ ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας για ένα βιώσιμο μέλλον

Πρόγραμμα Act Green

Για τη ΜΕΓΑ, η Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι συνειδητή αυτοδέσμευση που πηγάζει από τις ίδιες τις αρχές και τις αξίες μας. Γι’ αυτό, εδώ και δεκαετίες πρωτοστατήσαμε, δημιουργώντας το «sensitive concept», αντικαθιστώντας το πλαστικό κι επιλέγοντας βαμβάκι ως το υλικό επαφής με το δέρμα, σε βασικές κατηγορίες προϊόντων μας. Έτσι, κερδίσαμε μία εξέχουσα θέση στην καρδιά σας μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα μας, τα οποία σχεδιάστηκαν με επιλεγμένα υλικά, φιλικά προς το δέρμα και με σεβασμό στο περιβάλλον, επισφραγίζοντας μία αδιαμφισβήτητη αξία στην προσωπική υγιεινή στην Ελλάδα και διεθνώς. Διότι για εμάς, όλα ξεκινούν από τον σεβασμό που νιώθουμε προς τους καταναλωτές, τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, και το περιβάλλον.

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε και να προάγουμε μέσα από κάθε μας δραστηριότητα, την υπεύθυνη παραγωγή και κατανάλωση, ώστε να συμβάλουμε στις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον στις επόμενες γενιές. Ως ελληνική βιομηχανία, αλλά και ως μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, αναγνωρίζουμε έμπρακτα τον κομβικό μας ρόλο στη διατήρηση των φυσικών πόρων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, θεωρούμε την προσωπική φροντίδα και την υγιεινή άρρηκτα συνδεδεμένες με την υγεία του πλανήτη. Γι’ αυτό επιστρατεύουμε, τόσο τη διεθνή, όσο και την ελληνική καινοτομία, που αναπτύσσεται στα εργαστήριά μας, δημιουργώντας το Πρόγραμμα Act Green: Redesign – Reduce – Recycle. Κλιμακώνουμε τις προσπάθειές μας σήμερα, που ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει πρωτοφανείς περιβαλλοντικές προκλήσεις. Συγκεκριμένα, με το Πρόγραμμα Act Green, κάνουμε πράξη το αίσθημα φροντίδας που βρίσκεται στον πυρήνα του DNA μας, ενώ μέσα από πρακτικές περιβαλλοντικά επωφελούς λειτουργίας και πρωτοβουλίες που μειώνουν διαρκώς το αποτύπωμά μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με ευθύνη, σεβασμό και ακεραιότητα.

Όλοι εμείς στη ΜΕΓΑ, περισσότερο από ποτέ, θέτουμε την τεχνογνωσία, τους πόρους και τις συνεργασίες μας στην υπηρεσία του πλανήτη, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και παρέχοντας, παράλληλα, βελτίωση της ποιότητας της ζωής των καταναλωτών μέσα από τα προϊόντα μας.

Παίρνουμε το μέλλον προσωπικά!

sustainability image

Παλαιότερα άρθρα

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ