Qëndrueshmëri

Ne e marrim të ardhmen seriozisht

SHIH TË GJITHË ARTIKUJT
big image for Ne e marrim të ardhmen seriozisht

MEGA i përgjigjet nevojës për një të ardhme të qëndrueshme

Programi Act Green

Në MEGA, Zhvillimi i Qëndrueshëm është një vetë-angazhim i përgjegjshëm që buron nga parimet dhe vlerat tona. Kjo është arsyeja pse, për dekada, ne kemi qenë pionierë duke krijuar “konceptin i ndjeshëm”, domethënë duke zëvendësuar plastikën dhe duke zgjedhur pambukun si materialin me kontaktin e parë me lëkurën, për kategoritë kryesore të produkteve. Kështu ne fituam një vend të spikatur në zemrat tuaja, me produkte inovative që janë dizajnuar duke përdorur materiale të zgjedhura me kujdes, miqësore ndaj lëkurës dhe miqësore ndaj mjedisit, duke vlerësuar kështu një vlerë të padiskutueshme në higjienën personale, si në Greqi ashtu edhe jashtë saj. Sepse për ne, gjithçka fillon nga respekti që ndiejmë për konsumatorët, njerëzit tanë, partnerët tanë dhe mjedisin.

Vizioni ynë është të krijojmë një ndikim pozitiv në shoqëritë në të cilat operojmë dhe të promovojmë, përmes të gjitha aktiviteteve tona, prodhimin dhe konsumin e përgjegjshëm, në mënyrë që të kontribuojmë në përpjekjet për një të ardhme më të mirë për brezat e ardhshëm. Si prodhues grek, si dhe një nga njësitë më të mëdha të prodhimit të produkteve të higjienës personale në Evropë, ne njohim në mënyrë aktive rolin tonë kryesor në ruajtjen e burimeve natyrore dhe në mbrojtjen e mjedisit.

Për më tepër, ne e konsiderojmë kujdesin dhe higjienën personale të lidhur në mënyrë të pashmangshme me mirëqenien e planetit. Prandaj, ne përdorim si inovacione ndërkombëtare ashtu edhe Greke të zhvilluara në laboratorët tanë për të krijuar Programin Act Green: Ridizajnim – Reduktim – Riciklim. Sot, që planeti ynë përballet me sfida të reja mjedisore, ne i intensifikojmë përpjekjet tona. Konkretisht, përmes Programit Act Green, ne vendosim në praktikë ndjenjën e kujdesit që është në thelbin e ADN-së sonë, ndërsa, përmes praktikave operacionale të dobishme për mjedisin dhe iniciativave që vazhdimisht zvogëlojnë gjurmën tonë mjedisore, ne angazhohemi të vazhdojmë të veprojmë me përgjegjësi, me respekt dhe integritet.

Të gjithë ne në MEGA, më shumë se kurrë, vendosim njohuritë tona, burimet tona dhe bashkëpunimet tona në shërbimin e planetit duke ulur ndjeshëm gjurmën tonë mjedisore dhe duke përmirësuar, në të njëjtën kohë, cilësinë e jetës së konsumatorëve tanë përmes produkteve tona.

Ne e marrim të ardhmen seriozisht.

 

sustainability image

Artikuj më të vjetër

SHIH TË GJITHË ARTIKUJT
SHIH TË GJITHË ARTIKUJT
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani