Cikli i jetës

Vajza bëhet grua

SHIH TË GJITHË ARTIKUJT
big image for Pecetat higjenike ditore

Pecetat higjenike ditore

Sigurisht që shumë herë keni pyetur veten nëse përdorimi i përditshëm i pecetave higjenike ditore mund të shkaktojë problem në zonën tuaj intime, ndërsa është thuajse e sigurtë që keni dëgjuar vazhdimisht njerëz që lidhin përdorimin e pecetave të tilla me infeksionet dhe acarimet.

Ky eshtë një mit!

Pecetat higjenike nëse ndërrohen rregullisht jo vetëm që nuk favorizojnë infeksionet, por përkundrazi ato kontribuojnë në përmirësimin e higjienës së zonës intime, përsa mundësia e ndërrimit të shpeshtë siguron pastërti dhe freski në çdo kohë.

Nëse pecetat ditore përdoren çdo ditë është më mirë që të kenë mbulesë miqësore me lëkurën. Vetëm pecetat ditore EveryDay All Cotton kanë mbulesë 100% prej pambuku duke ju ofruar kështu 100% prekje natyrale dhe mbrojtje higjienike. Për më tepër ato janë të testuara dermatologjikisht, të parat të rekomanduara nga Shoqata e Obstetër – Gjinekologëve Grekë dhe çertifikuar sipas OEKO-TEX® STANDARD 100 për mungesë të lëndëve të dëmshme.

Së fundi falë mbështjelljes së tyre individuale, ju mund t’i mbani gjithmonë me vete në çantë, në mënyrë që të ndiheni të sigurta, të freskëta dhe të mbrojtura natyralisht kudo që të jeni.

Në bashkëpunim me Dr. Olga E. Bikou,Obstetër – Kirurg - Gjinekolog

Artikuj më të vjetër

SHIH TË GJITHË ARTIKUJT
SHIH TË GJITHË ARTIKUJT
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani