ΚΥΚΛΟΙ ΖΩΗΣ

Από μητέρα σε κόρη

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
big image for Ημερολόγιο περιόδου

Ημερολόγιο περιόδου

Το ημερολόγιο περιόδου είναι ένας έξυπνος και αποτελεσματικός τρόπος που θα τη βοηθήσει να παρακολουθεί την περίοδό της και να μάθει, έτσι, καλύτερα το σώμα της και τους ρυθμούς του.

Στο ημερολόγιο περιόδου μπορεί να σημειώνει πότε ξεκίνησε και πότε σταμάτησε η τελευταία της περίοδος, την ποσότητα του αίματος, τυχόν συμπτώματα που παρατήρησε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μεταξύ δύο διαδοχικών περιόδων π.χ. κράμπες, πονοκεφάλους, αλλαγές στη ροή, αλλαγές στη διάθεσή της, ή ακόμα και άλλα συμπτώματα που μπορεί να συνδέονται με την περίοδο.

Έτσι θα γνωρίσει καλύτερα τον κύκλο της, θα μπορέσει να μάθει ποιες είναι οι ιδιαιτερότητές του και θα είναι προετοιμασμένη. Επιπλέον, θα μπορεί να ξεχωρίζει ποια συμπτώματα είναι φυσιολογικά και ποια θα έπρεπε να την κάνουν να συμβουλευθεί εσάς ή κάποιον γυναικολόγο.

Αν λοιπόν θέλετε να δείξετε στο κοριτσάκι σας πότε θα έρθει η επόμενη περίοδός του, δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο περιόδου της EveryDay.

Με τη συνεργασία της Μαιευτήρος- Χειρουργού – Γυναικολόγου, Όλγας Ε. Μπίκου

Παλαιότερα άρθρα

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

TΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ;

Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για σένα; Απάντησε στο Quiz και βρες την EveryDay που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

ΒΡΕΣ ΤΗΝ EVERYDAY ΣΟΥ
 find your type banner find your type logo

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΟΥ

Ακολούθησε τρία απλά βήματα για να υπολογίσεις τον κύκλο σου!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΩΡΑ