Pecetat higjienike mujore

Ndiej freskinë dhe pastërtinë e jashtëzakonshme nga EveryDay!

Me mbulesë higjienike shumë të butë që përmban pambuk dhe lejon lëkurën të ajroset. Përshtatshme për lëkurë të ndjeshme. Ato ofrojnë mbrojtje të sigurtë, pa acarime dhe prekjen natyrale të pambukut.

ULTRA PLUS
ULTRA PLUS
ULTRA PLUS
ULTRA PLUS
ULTRA PLUS

Me mbulesë tejet përthithëse, për mbrojtje maksimale ndaj rrjedhjeve.

ULTRA PLUS
ULTRA PLUS
ULTRA PLUS
ULTRA PLUS
DOUBLE DRY
DOUBLE DRY

Me mbulesë tejet përthithëse dhe aromë të lehtë, për ndjesi unike freskie që zgjat.

ULTRA PLUS
ULTRA PLUS
ULTRA PLUS

Me mbulesë shumë të butë higjienike për mbrojtje miqësore dhe aromë të lehtë për ndjesi unike freskie që zgjat. Përshtatshme për lëkurë të ndjeshme.

ULTRA PLUS
ULTRA PLUS
ULTRA PLUS