NORMAL Ultra Plus Sensitive with cotton
Rrjedhje normale
Testuar Dermatologjikisht

Peceta me gjatesi normale ultra të holla, me krahë mbrojës

√ Me një mbulesë higjenike ekstra të butë, që përmban pambuk dhe lejon që lëkura të marrë frymë.
√ Me teknologjinë revolucionare Center Plus, me mbushje të përforcuar në qendër, që siguron deri në 30% më shumë sipërfaqe përthithëse në qendër të pecetës, krahasuar me pecetat e tjera ultra të holla, për mbrojtje të pakrahasueshme nga rrjedhjet anësore.
√ Përshtatshme për rastet e rrjedhjes së lehtë deri mesatare.
Ato ofrojnë mbrojtje të sigurt nga acarimet, me prekjen e pambukut dhe rehati të çertifikuar të lëkurës!

√ Testuar dermatologjikisht.

√ Pecetat e para të rekomanduara nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë.

√ Pecetat e para në Evropë të çertifikuara sipas Oeko-Tex® Standard 100, për mungesë të lëndëve të dëmshme.

Disponohet në paketime prej 10 ,18 dhe 26 copë.

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

  • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
  • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
  • Ato përmbajnë bërthamë me fibra bimore, të certifikuara FSC®.
  • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me materiale 30% që promovojnë ekonominë rrethore.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual