Pecetat higjienike mujore

EveryDay Hyperdry.

EXTRA LONG Ultra Plus Hyperdry Double Dry

Rrjedhje shumë të mëdha

level icon
banner image

Peceta higjenike më e gjatë

  • Shumë e hollë krahë mbrojtës në mes dhe në pjesën e pasme, për siguri maksimale. Për herë të parë një pecetë që ofron mbrojtje të dyfishtë, falë dizenjos inovative me mbushje me kapacitet dyfish përthithës*, për siguri maksimale.  Me mbulesë tejet përthithëse.

*krahasuar me pecetat e tjera higjenike HyperDry.

  • Testuar Dermatologjikisht, eshtë peceta e parë higjenike e rekomanduar nga Unioni i Obstetërve dhe Gjinekologëve Grekë.

Disponohet në paketime prej 8 dhe 16 copë.

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

  • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
  • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
  • Ato përmbajnë bërthamë me fibra bimore, të certifikuara FSC®.
  • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me materiale 30% që promovojnë ekonominë rrethore.
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani