Pecetat higjienike mujore

EveryDay Sensitive with cotton.
Prekjen e pambukut!

MAXI NIGHT Ultra Plus Sensitive with cotton

Rrjedhje shumë të mëdha

level icon
banner image

Peceta të gjata ultra të holla, me krahë mbrojës

 • Me një mbulesë higjenike ekstra të butë, që përmban pambuk dhe lejon që lëkura të marrë frymë
 • Me teknologjinë revolucionare Center Plus, me mbushje të përforcuar në qendër, që siguron deri në 30% më shumë sipërfaqe përthithëse në qendër të pecetës, krahasuar me pecetat e tjera ultra të holla, për mbrojtje të pakrahasueshme nga rrjedhjet anësore
 • 30% më e gjatë krahasuar me EveryDay Normal
 • Përshtatshme për rastet e rrjedhjes së shtuar dhe përdorim gjatë natës
 • Testuar dermatologjikisht.
 • Pecetat e para të rekomanduara nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë.
 • Pecetat e para në Evropë të çertifikuara sipas OEKO-TEX® STANDARD 100, për mungesë të lëndëve të dëmshme.

Disponohet në paketime prej 10 ,18 dhe 26 copë.

Ato ofrojnë mbrojtje të sigurt nga acarimet, me prekjen e pambukut dhe rehati të çertifikuar të lëkurës!

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

 • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
 • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Platinum”, pasi në vitin 2022 njësia e saj e prodhimit arriti 99,8% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
 • Ato përmbajnë bërthamë me fibra bimore, të certifikuara FSC®.
 • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
 • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me materiale 30% që promovojnë ekonominë rrethore.
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani