Rreth nesh

OEKO-TEX® STANDARD 100 çertifikim ndërkombëtar

main image

OEKO-TEX® STANDARD 100 është një sistem testimi dhe çertifikimi i njohur në të gjithë botën për lëndët e para, të ndërmjetme dhe të përfunduara të tekstileve përgjatë gjithë hapave të prodhimit.

Pecetat higjenike EveryDay Sensitive with cotton, Pecetat higjenike EveryDay Hyperdry, pecetave higjenike ditore EveryDay All Cotton dhe pecetave higjenike ditore EveryDay Extra Dry e para në Evropë e certifikuar sipas standardeve OEKO-TEX® STANDARD 100 për mungesën e substancave të dëmshme!

Për të garantuar që produktet e tekstilit të mos jenë të dëmshme për shëndetin e njeriut, Shoqata OEKO-TEX® STANDARD 100 ka prezantuar një listë të gjatë kriteresh të cilat përmbajnë më shumë se 200 parametra te detyrueshëm për të gjitha institutet e autorizuara të  OEKO-TEX® STANDARD 100.

Kriteret e kontrollit, jane të bazuara jo vetëm tek substancat e ndaluara apo tek ato me përdorim të kufizuar, por edhe substancat për të cilat ka diskutime në nivel shkencor lidhur me sigurinë e tyre. Parametrat që mbrojnë shëndetin e konsumatorëve janë gjithashtu pjesë e këtyre kontrolleve. Si rezultat, këto kritere garantojnë një nivel më të lartë sigurie se ato të përshkruara nga ligji.

Për më shumë informacion mbi çertifikimin e OEKO-TEX® STANDARD 100 vizitoni: www.oeko-tex.com

 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani