Pecetat higjienike mujore

EveryDay Hyperdry.

EXTRA LONG Ultra Plus Hyperdry

Rrjedhje shumë të mëdha

level icon
banner image

Pecetë higjenike shumë e gjatë dhe me dy palë krahë mbrojtës për rrjedhje të mëdha

  • Shumë të holla, me krahë mbrojtës në mes dhe në pjesën e pasme për siguri maksimale. Me mbulesë tejet përthithëse.
  • Testuar dermatologjikisht.
  • E para që rekomandohet nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë.
  • E para në Evropë e certifikuar sipas standardeve OEKO-TEX® STANDARD 100 për mungesën e substancave të dëmshme!

Disponohet ne paketime prej 10 dhe 18 copë.

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

  • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
  • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Platinum”, pasi në vitin 2022 njësia e saj e prodhimit arriti 99,8% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
  • Ato përmbajnë bërthamë me fibra bimore, të certifikuara FSC®.
  • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me materiale 30% që promovojnë ekonominë rrethore.

Ndjehu e pastër dhe e freskët gjithmonë me …

 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani