Pecetat higjienike mujore

EveryDay Hyperdry.

MAXI NIGHT Ultra Plus Center Plus Hyperdry

Rrjedhje shumë të mëdha

level icon
banner image

Pecetë higjenike shumë e hollë, shumë gjatë dhe me krahë mbrojtës

  • EveryDay Hyperdry Center Plus sjell revolucion në mbrojtje! Në sajë të teknologjisë së veçantë Center Plus me mbushje të përforcuar në qendër,  ajo siguron përthithje të lartë dhe mbrojtjen maksimale nga rrjedhjet anësore, aty ku është më shumë e nevojshme! Me mbulesë tejet përthithëse.
  • Testuar dermatologjikisht,
  • E para që rekomandohet nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë,
  • E para në Evropë e certifikuar sipas standardeve Oeko-Tex® Standard 100 për mungesën e substancave të dëmshme!

Disponohet ne paketime prej 10, 18 dhe 26 fijesh,

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

  • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
  • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
  • Ato përmbajnë bërthamë me fibra bimore, të certifikuara FSC®.
  • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me materiale 30% që promovojnë ekonominë rrethore.
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani