Pecetat higjienike ditore

Ndjeni ndjesinë e pabesueshme të pastërtisë dhe freskisë së përditshme!

Left side Image

ALL COTTON

Me një sipërfaqe të sipërme 100% pambuk për mbrojtje higjienike unike.

Right side image
Left side Image

EXTRA DRY

Me një shtresë të sipërme tepër të thatë dhe ekstrakt kamomili, për mbrojtje higjienike çdo ditë.

Right side image
Left side Image

FRESH

Me një shtrese të sipërme tepër të thatë dhe një aromë diskrete, për mbrojtje higjienike dhe një ndjenjë freskie të qëndrueshme.

Right side image
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani