MINI Ultra Plus Sensitive with cotton
Rrjedhje e lehtë
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Testuar Dermatologjikisht

Mini peceta higjienike ultra të holla, me krahë mbrojës

√ Me një mbulesë higjenike ekstra të butë, që përmban pambuk dhe lejon që lëkura të marrë frymë.
√ Me teknologjinë revolucionare Center Plus, me mbushje të përforcuar në qendër, që siguron deri në 30% më shumë sipërfaqe përthithëse në qendër të pecetës, krahasuar me pecetat e tjera ultra të holla, për mbrojtje të pakrahasueshme nga rrjedhjet anësore.
√ 20% më e shkurtër, në krahasim me pecetat normale EveryDay Ultra Plus Normal.
√ Ideale për rastet e rrjedhjes së lehtë.
Ato ofrojnë mbrojtje të sigurt nga acarimet, me prekjen e pambukut dhe rehati të çertifikuar të lëkurës

√ Testuar dermatologjikisht.

√ Pecetat e para të rekomanduara nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë.

√ Pecetat e para në Evropë të çertifikuara sipas Oeko-Tex® Standard 100, për mungesë të lëndëve të dëmshme.

Disponohet në paketime prej 10 dhe 18 copë

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual