Rreth nesh

Siguri e lartë e cilësisë

Vlerësohet se gjatë jetës së saj, një grua do të përdorë afërsisht 6.000 – 10,000 peceta higjienike! Prandaj, bëhet menjëherë e qartë se sa e rëndësishme është që një pecetë menstruale të prodhohet nga materiale që sigurojnë jo vetëm efikasitet të përsosur, por edhe sigurojnë mbrojtje higjienike dhe miqësi të çertifikuar të lëkurës, me qëllim parandalimin e rrjedhjeve dhe respektimin e kërkesave të veçanta të zonës intime të lëkurës.

Koncepti që qëndron pas pecetave higjienike EveryDay Sensitive me pambuk!

Në higjenën femërore shumë flasin për butësi, miqësi ndaj lëkurës, mbrojtje sensitive … por sa e sigurt je që peceta jote higjienike është vërtet e sigurt? Me EveryDay Sensitive me pambuk mund të jesh e sigurt!

Që nga fillimi e deri më sot, qëllimi i markës EveryDay ka qenë të mundësojë mbrojtje të sigurt… me prova! Duke marrë parasysh çdo nevojë të re të konsumatoreve si një mundësi për inovacion, ne mbajmë vëmendjen në zhvillimet globale dhe përfshijmë në produktet tona tipare të dizajnit inovativ që reflektojnë dhe i përgjigjen dëshirave të konsumatoreve. Sepse për markën EveryDay siguria e konsumatorit ka qenë gjithmonë një përparësi!

Koncepti Sensitiv

Koncepti sensitiv është një vlerë e pamohueshme në higjenën femërore dhe për kategorinë e higjienës femërore ajo u krijua për herë të parë, në të gjithë botën, nga marka EveryDay!

Përmes hulumtimeve të rregullta të konsumatorit, EveryDay ka qenë marka e parë që dalloi nevojën e konsumatorit për mbrojtje pa acarim, si dhe tendencën në rritje të vazhdueshme për materiale që sigurojnë përthithjen dhe miqësinë maksimale me lëkurën. Prandaj, në vitin 1997 marka prezantoi pecetat higjienike EveryDay Sensitive, pecetat e para Sensitive menstruale në të gjithë botën, të cilat në krahasim me pecetat e rregullta menstruale, ato nuk paraqisnin një mbulesë të bërë nga filmi plastik me hoje, por përkundrazi një mbulesë unike higjienike, miqësore me lëkurën e bërë nga fibra, ndërsa në vitin 2018 EveryDay çoi miqësinë me lëkurën edhe një hap më tej…

Si një markë që ka qenë e lidhur pazgjidhshmërisht me inovacionin dhe mbrojtjen e sigurt, EveryDay nuk mund të qëndronte në vend! Ndërsa hulumtojmë vazhdimisht për zgjidhje që kombinojnë si  përthithjen, ashtu edhe miqësinë me lëkurën, ne kemi përfshirë, për herë të parë në hartimin e pecetes higjienike, vetitë unike miqësore me lëkurën që ka pambuku, duke prezantuar EveryDay Sensitive me pambuk!Nga të gjitha materialet që mund të përdoren në hartimin e produkteve të higjienës personale, pambuku është më i këndshmi për lëkurën. Natyrisht i butë, hipo-alergjik, i pajtueshëm dhe i toleruar mirë edhe nga lëkura më e ndjeshme, me të vërtetë sjell kujdes të pastër dhe natyror në kontakt me lëkurën tuaj.

Kështu, për pecetat higjienike EveryDay Sensitive me pambuk, duke ndjekur një përzgjedhje shumë të kujdesshme të materialeve, në kuadër të dizenjimit të produkteve me veti unike miqësore për lëkurën dhe me cilesi sigurie, kemi rezultuar në natyrë dhe më konkretisht tek pambuku, për kujdesin e pashembullt të dlirë që ai ofron, duke bërë të mundur mbrojtje të sigurt me prekjen e pambukut!

Sigurimi i një cilësie të përsosur!

Angazhimi për produkte të sigurta është një përparësi e panegociueshme për EveryDay!

Të gjitha produktet EveryDay janë projektuar dhe prodhuar nga kompania 100% greke MEGA S.A., një kompani me përvojë të gjatë dhe njohuri të plotë në prodhimin e produkteve të higjienës personale, që është sot një nga prodhuesit më të mëdhenj të produkteve të higjienës personale në Evropë.

Të gjitha departamentet e prodhimit dhe magazinave janë kontrolluar dhe çertifikuar vazhdimisht për kushte të shkëlqyera të higjienës dhe sigurisë, nga firmat e mëdha ndërkombëtare të auditimit, ndërsa të gjitha produktet prodhohen dhe paketohen pa kontakte.

Për më tepër, për të siguruar cilësi të shkëlqyer, MEGA S.A. operon çdo ditë sipas një sistemi të çertifikimit dhe sigurimit të brendshëm të automatizuar dhe të kompjuterizuar plotësisht të rreptë, vazhdimisht evolues, të sistemit në të gjitha nivelet e prodhimit që përfshin, ndër të tjera:

• Zgjedhjen e furnizuesve

• Zgjedhjen e lëndëve të para

• Sistemet e automatizuara të kontrollit të cilësisë për produktet, si dhe vetë njësitë, në të gjitha fazat e prodhimit

• Sondazhet cilësore dhe sasiore të konsumatorëve në mënyrë që të hetohen vazhdimisht tendencat e reja dhe të siguroheni që të pershtatemi me to.• Departamenti për analizën dhe përpunimin e mesazheve, komenteve dhe ankesave të konsumatorit

• Testimi mikrobiologjik

Për më tepër, si pjesë e përpjekjes sonë për të siguruar cilësi të shkëlqyer, MEGA SA është një nga kompanitë e pakta në Evropë që ka instaluar një sistem të kontrollit vizual pionier në të gjitha njësitë e prodhimit, në mënyrë që të monitorojë vazhdimisht procesin e prodhimit dhe të sigurojë respektim të rreptë të specifikimeve të secilit produkt.

Siguri e certifikuar!

Përveç Sistemit të Certifikimit dhe Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë, ekziston gjithashtu një Sistem i Auditimit të Jashtëm shumë rigoroz, të cilit i nënshtrohen të gjitha produktet EveryDay. Përkatësisht, pecetat higjienike mujore dhe ato ditore të EveryDay janë…

√ Test Testuar dermatologjikisht dhe çertifikuar nga institutet dermatologjike të mirënjohura ndërkombëtare Dermscan (Francë) dhe Dermatest (Gjermani).

√ Të parat të miratuara nga Unioni Grek i Gjinekologëve dhe Obstetërve.

 

√ Pecetat e para në Evropë të çertifikuara sipas OEKO-TEX® STANDARD 100, për mungesë të lëndëve të dëmshme.

 

Disa fjalë në lidhje me certifikimin ndërkombëtar OEKO-TEX® STANDARD 100

Standardi OEKO-TEX® STANDARD 100 është një sistem i pavarur i testimit dhe çertifikimit i njohur globalisht, për lëndët e para të tekstilit, produktet e ndërmjetme dhe përfundimtare në të gjitha fazat e prodhimit.

Për të garantuar që produktet e tekstilit nuk janë të dëmshme për shëndetin e njeriut, Shoqata OEKO-TEX® STANDARD 100 ka prezantuar një listë të gjerë të kritereve, e cila përmban më shumë se 200 parametra që janë të detyrueshëm për të gjitha Institutet e autorizuara OEKO-TEX® STANDARD 100. Sidoqoftë, ajo që e bën edhe më domethënës certifikimin OEKO-TEX® STANDARD 100 është fakti se kriteret e kontrollit, nuk bazohen vetëm në substanca të ndaluara ose ato që janë të kufizuara me ligj për përdorim, por edhe substanca për të cilat ka diskutime në nivelin shkencor, në lidhje me sigurinë e tyre.

Prandaj këto janë parametra që nuk përcaktojnë thjesht një kornizë për trajtimin e faktorëve të provuar të rrezikut, por një kornizë paraprake që synon mbrojtjen e shëndetit të konsumatorit, që garanton një nivel më të lartë sigurie sesa ai i parashikuar me ligj.

Top Section Image

 find your type banner  find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani