SUPER Ultra Plus Center Plus Fresh
Rrjedhje të shumta
Testuar Dermatologjikisht

Peceta higjenike shumë të holla më të gjata dhe me krahë mbrojtës.

EveryDay Fresh Center Plus  sjell revolucionin në mbrojtje! Falë teknologjisë së saj të vecantë Center Plus, me mbushje të përforcuar në qendër, ofron përthithje më të lartë dhe mbrojtje maksimale nga rrjedhjet anësore, aty ku është më e nevojshme! Me mbulesë super përthithëse dhe aromë të lehtë, për të dhënë ndjesi freskie e pastërtie që zgjat.

Testuar dermatologjikisht, është peceta e parë higjenike rekomanduar nga Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve Grekë.

E disponueshme në pako me 10 dhe 18 fije.

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

  • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
  • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
  • Ato përmbajnë bërthamë me fibra bimore, të certifikuara FSC®.
  • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me materiale 30% që promovojnë ekonominë rrethore.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual