Βιώσιμη ανάπτυξη στην πράξη

Σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει, η EveryDay αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη τη φροντίδα της για τις καταναλώτριες, αλλά και για το περιβάλλον. Αντιμετωπίζοντας κάθε νέα ανάγκη ως ευκαιρία για καινοτομία, παρακολουθεί στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις και ενσωματώνει στον σχεδιασμό των προϊόντων της πρωτοποριακά, καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Η φροντίδα υπήρξε ανέκαθεν βασικό συστατικό της EveryDay. Άλλωστε, ήταν η 1η  μάρκα παγκοσμίως που, διέκρινε την ανάγκη των καταναλωτριών για προστασία χωρίς ερεθισμούς, αλλά και την τάση τους για επιλογή υλικών που εξασφαλίζουν όχι μόνο απορροφητικότητα, αλλά και μέγιστη φιλικότητα στο δέρμα.

Έτσι, το 1997, δημιούργησε τις σερβιέτες EveryDay Sensitive, τις 1ες Sensitive σερβιέτες παγκοσμίως οι οποίες, σε αντίθεση με το πλαστικό φιλμ των κοινών σερβιετών, διέθεταν ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα. Το συγκεκριμένο λανσάρισμα άνοιξε τον δρόμο για το Sensitive Concept, που σήμερα αποτελεί μία αδιαμφισβήτητη αξία στη γυναικεία υγιεινή, αλλά και για το All Cotton Concept, το οποίο, το 1998, εισήγαγε στην κατηγορία της γυναικείας υγιεινής μία ακόμα σπουδαία καινοτομία: τα 1α σερβιετάκια στην Ελλάδα με κάλυμμα από 100% βαμβάκι!

Για μία μάρκα λοιπόν, τόσο άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φροντίδα, η Βιώσιμη Ανάπτυξη δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί αυτοδέσμευση η οποία πηγάζει από τις ίδιες τις αρχές και τις αξίες της.

Για τη ΜΕΓΑ Α.Ε., την 100% ελληνική εταιρεία πίσω από την EveryDay, η προσωπική φροντίδα και η υγιεινή είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την υγεία του πλανήτη. Γι’ αυτό, φροντίζοντας εδώ και χρόνια να λειτουργεί συνολικά με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, επιστράτευσε τόσο τη διεθνή όσο και την ελληνική καινοτομία που αναπτύσσεται στα εργαστήριά της, δημιουργώντας το Πρόγραμμα Act Green: RedesignReduceRecycle.

Σήμερα, η ΜΕΓΑ αποδεικνύει έμπρακτα τις περιβαλλοντικές δεσμεύσεις της, ενσωματώνοντας στον σχεδιασμό όλων των προϊόντων πρωτοποριακά και καινοτόμα χαρακτηριστικά που άπτονται των 3 πυλώνων δράσης του Προγράμματος Act Green, απαντούν σε καίρα περιβαλλοντικά ζητήματα και δείχνουν τον δρόμο για ένα βιώσιμο μέλλον.

Βιώσιμη ανάπτυξη στην πράξη
Θύμισέ μου! Το πιο σημαντικό reminder της ζωής σου!
Ήρθε η ολοκληρωμένη προστασία 3 σε 1 που αναζητούσατε!
Μία ακόμα πιστοποίηση για τα σερβιετάκια EveryDay, μία ακόμα πράξη φροντίδας για το περιβάλλον από τη ΜΕΓΑ Α.Ε.