Σερβιέτες EveryDay. Προστασία στα άκρα!

Από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα, κάθε γυναίκα διαφέρει από τις υπόλοιπες. Το ίδιο και οι ανάγκες της!

Έτσι, η EveryDay χάρη στη διευρυμένη γκάμα μεγεθών που διαθέτει πηγαίνει την προστασία από διαρροές… στα άκρα καλύπτοντας όλες τις περιπτώσεις, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη ροή.

Εκτός από τα βασικά μεγέθη, η σειρά σερβιετών EveryDay είναι η μόνη που περιλαμβάνει στην γκάμα της επιπλέον μεγέθη τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο… ακραίες περιπτώσεις ροής. 

Έτσι, η σειρά σερβιετών EveryDay είναι η μόνη που εκτός από τα βασικά μεγέθη περιλαμβάνει επιπλέον στην γκάμα της μεγέθη

  • Mini: 20% μικρότερες σε μήκος σε σχέση με τις EveryDay Normal, οι σερβιέτες EveryDay Mini είναι ιδανικές για περιπτώσεις πολύ ελαφριάς ροής ή κατά τη διάρκεια των πρώτων και τελευταίων ημερών της περιόδου.
  • XL: 40% πιο μακριές σε σχέση με τις EveryDay Normal, είναι οι πιο μακριές λεπτές σερβιέτες. Διαθέτουν διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας που προστατεύει τόσο από πλαϊνές διαρροές όσο και από διαρροές στο πίσω μέρος. Έτσι είναι ιδανικές για περιπτώσεις πάρα πολύ μεγάλης ροής και κατά τη διάρκεια της νύχτας!

Εσείς πόσο σίγουρες είστε ότι φοράτε το κατάλληλο μέγεθος σερβιέτας για εσάς; Μπείτε στην ενότητα EveryDay My Best Fit και δείτε τον πίνακα που ετοίμασε για εσάς η EveryDay!

Έτσι, ανάλογα με τη ροή που έχετε αλλά και τον τύπο καλύμματος / προϊόντος που προτιμάτε μπορείτε εύκολα να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος σερβιέτας που σχεδιάστηκε ειδικά για εσάς!

Σερβιέτες EveryDay. Πηγαίνουν την προστασία στα άκρα.

Σερβιέτες EveryDay. Προστασία στα άκρα!
Share on FacebookTweet about this on Twitter
EveryDayTeen: Η online πλατφόρμα του TeenQueen.gr σε συνεργασία με την EveryDay που «μοιράζει» αυτοπεποίθηση στις έφηβες
Ήρθαν επιτέλους οι EveryDay White Days!
Τέσσερις χρυσές διακρίσεις για τη ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ στα Super Market Awards 2019