Μία κορυφαία διάκριση για τη μοναδική πρόταση υγιεινής της EveryDay Sensitive with cotton!

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής, πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2019, υπό την αιγίδα της Direction Business Network, η απονομή των βραβείων «Προϊόν της Χρονιάς 2019».

Τα συγκεκριμένα βραβεία απονέμονται μέσα στα πλαίσια ενός από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους θεσμούς βράβευσης διεθνώς, καθώς το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) έχει παρουσία σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο, με στόχο την ανάδειξη νέων καινοτόμων καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και την επιβράβευση των επιχειρήσεων που τα δημιουργούν, για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς προκύπτουν από τους ίδιους τους καταναλωτές, μέσω εκτεταμένης καταναλωτικής έρευνας.

Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, που στόχο έχει να επιβραβεύσει την καινοτομία, η EveryDay Sensitive with cotton, η μοναδική πρόταση υγιεινής από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε., αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2019» στην κατηγορία των σερβιετών Sensitive, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 2.600 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η κορυφαία αυτή διάκριση αποτελεί για την EveryDay την απόδειξη ότι έχει κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτριών, χτίζοντας διαχρονικά μαζί τους μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης.

Μέσα από την «Καινοτομία Sensitive», η EveryDay απαντά με σεβασμό στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών του ευαίσθητου δέρματος, πάντα με μία 100% ελληνική και παράλληλα καινοτόμο πρόταση στην προσωπική υγιεινή.

Σας ευχαριστούμε που για μία ακόμα φορά μας βραβεύετε με την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με συνέπεια να επενδύουμε στην καινοτομία, στην έρευνα και στον σχεδιασμό ελληνικών προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, με απόλυτο σεβασμό στο δέρμα.

Μία κορυφαία διάκριση για τη μοναδική πρόταση υγιεινής της EveryDay Sensitive with cotton!
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Δωρεά 20 νοσοκομειακών κλινών από την εταιρεία ΜΕΓΑ
EveryDayTeen: Η online πλατφόρμα του TeenQueen.gr σε συνεργασία με την EveryDay που «μοιράζει» αυτοπεποίθηση στις έφηβες
Ήρθαν επιτέλους οι EveryDay White Days!