Ήρθε η ολοκληρωμένη προστασία 3 σε 1 που αναζητούσατε!

Η γυναικεία φύση είναι ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο σταθμούς. Κάθε ένας από αυτούς όμως, έχει διαφορετικές απαιτήσεις και δημιουργεί διαφορετικές ανάγκες προστασίας, οι οποίες δεν καλύπτονται πάντα από τα διαθέσιμα προϊόντα περιόδου! Ωστόσο, σήμερα, οι γυναίκες χρειάζονται, περισσότερο από ποτέ, ένα προϊόν που να υποστηρίζει την αίσθηση της ενέργειας και άνεσης που θέλουν να νιώθουν, ώστε να έχουν μία δραστήρια καθημερινότητα. Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε τις σερβιέτες ενισχυμένης προστασίας EveryDay Discreet!

Οι σερβιέτες ενισχυμένης προστασίας EveryDay Discreet είναι ένα νέο, καινοτόμο προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία 3 σε 1. Ανατομικές και έξτρα μακριές, είναι κατάλληλες για πολύ μεγάλη ροή, λοχεία και άλλες ειδικές χρήσεις, όπως ελαφρά ακράτεια, ενώ συνδυάζουν μοναδικά αποτελεσματική προστασία από διαρροές και δυσάρεστες οσμές, άριστη εφαρμογή και υψηλή φιλικότητα προς το δέρμα! Έτσι, με τις νέες σερβιέτες ενισχυμένης προστασίας EveryDay Discreet, τώρα κάθε γυναίκα έχει την επιλογή της ενισχυμένης απορροφητικότητας που χρειαζόταν, χωρίς συμβιβασμούς!

Σερβιέτες ενισχυμένης προστασίας EveryDay Discreet. Η ενισχυμένη επιλογή που χρειάζεται κάθε γυναίκα, για κάθε ανάγκη της, κάθε μέρα!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ήρθε η ολοκληρωμένη προστασία 3 σε 1 που αναζητούσατε!
Βιώσιμη ανάπτυξη στην πράξη
Θύμισέ μου! Το πιο σημαντικό reminder της ζωής σου!
Μία ακόμα πιστοποίηση για τα σερβιετάκια EveryDay, μία ακόμα πράξη φροντίδας για το περιβάλλον από τη ΜΕΓΑ Α.Ε.