Η EveryDay στο The Mall Athens!

Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα προσπαθούν να εξισορροπήσουν ανάμεσα σε πολλαπλούς διαφορετικούς ρόλους… η ημέρα τους, όποια και αν είναι η ηλικία τους, είναι γεμάτη από υποχρεώσεις στις οποίες προσπαθούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… προσπαθούν να αγγίξουν το τέλειο! Έτσι, συχνά νιώθουν ότι δεν τους φτάνει ένα 24ωρο για να προλάβουν να καλύψουν όλα όσα έχουν να κάνουν, ξεχνούν ποιες είναι στα αλήθεια και παραμελούν τον εαυτό τους και τους γύρω τους!

Η EveryDay, ο σύμμαχος φροντίδας κάθε γυναίκας, θέλει να σου θυμίσει ότι σημασία δεν έχει να είμαστε τέλειες αλλά να είμαστε αληθινές και να προσπαθούμε να γίνουμε η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας.

Γι΄ αυτό από την Πέμπτη 4 Μαΐου έως το Σάββατο 13 Μαΐου, η EveryDay θα βρίσκεται στον 2ο όροφο του The Mall Athens (έξω από το κατάστημα Folli Follie).

Έλα κι εσύ στο The Mall Athens! Γράψε μας επάνω στον μαγνήτη που θα σου δώσουμε, το δικό σου μήνυμα αλήθειας και ανάρτησέ το στον τοίχο που θα βρεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της EveryDay! Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν «τοίχο αισιοδοξίας» προκειμένου να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας και στους γύρω μας τι είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε πραγματικά αληθινές!

Η γυναίκα EveryDay όμως εκτός από ευαίσθητη και δυναμική, αποφασιστική και αισιόδοξη, είναι επίσης μία γυναίκα αληθινή που ξέρει να αγαπάει, να μοιράζεται και να φροντίζει τους γύρω της με τον δικό της αληθινό, ολοκληρωτικό και μοναδικό τρόπο. Έτσι, με τη βοήθειά σου, η Everyday θα φροντίσει γυναίκες που δοκιμάστηκαν ή δοκιμάζονται και που αποδεικνύουν κάθε μέρα με δύναμη, πίστη και ελπίδα ότι ξέρουν να είναι αληθινές, καθώς για κάθε δικό σου μήνυμα θα συνεισφέρει οικονομικά στο έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής».

Η EveryDay στο The Mall Athens!
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Μία κορυφαία διάκριση για τη μοναδική πρόταση υγιεινής της EveryDay Sensitive with cotton!
Νέες σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton!
EveryDay Sensitive. Νέο υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή!