Pecetat higjienike ditore

EveryDay All Cotton.

EXTRA LONG All Cotton

banner image

Peceta ditore ekstra të gjata për mbrojtje maksimale. Formë e përshtatur me trupin për mbrojtje dhe rehati të përditshme.

 • Me mbulesë 100% pambuk për mbrojtje higjienike unike.
 • Me shtresë të përbërë nga fibra bimore, e certifikuar me FSC™ (Kodi i licenses C118785).
 • Kombinojnë mbrojtjen e shtuar të një pecete mujore me pecetat ditore diskrete.
 • E testuar dermatologjikisht
 • Pecetat e para ditore të rekomanduara nga Unioni Grek i Gjinekologëve dhe Obstetërve.
 • Pecetat e para ditore në Europë të certifikuara nga OEKO-TEX® STANDARD 100 për mungesë të substancave të dëmshme.
 • Paketime individuale për mbrojtje higjienike ekstra.

Të disponueshme në paketime me 24 copë dhe 44 copë.

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

 • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
 • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Platinum”, pasi në vitin 2022 njësia e saj e prodhimit arriti 99,8% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
 • Ato përmbajnë bërthamë me fibra bimore, të certifikuara FSC.
 • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
 • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me materiale 95% që promovojnë ekonominë rrethore.
 • Produkte të pa testuara te kafshët.
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani