LARGE All Cotton
Testuar Dermatologjikisht

Peceta ditore 15% më të gjata, krahasuar me pecetat ditore EveryDay Normal. Formë e përshtatur me trupin për mbrojtje dhe rehati të përditshme.

Me mbulesë 100% pambuk për mbrojtje higjienike unike.

Me shtresë të përbërë nga fibra bimore, e certifikuar me FSC™ (Kodi i licenses C118785).

E testuar dermatologjikisht

Pecetat e para ditore të rekomanduara nga Unioni Grek i Gjinekologëve dhe Obstetërve

Pecetat e para ditore në Europë të certifikuara nga Oeko-Tex® Standard 100 për mungesë të substancave të dëmshme.

Paketime individuale për mbrojtje higjienike ekstra.

Të disponueshme në paketime me 30 copë dhe 50 copë.

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

  • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
  • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
  • Ato përmbajnë bërthamë me fibra bimore, të certifikuara FSC.
  • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me materiale 95% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Produkte të pa testuara te kafshët.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual