Μία πλήρης γκάμα

Η EveryDay, αφουγκραζόμενη τον πολύπλευρο και απαιτητικό ρυθμό ζωής της σύγχρονης γυναίκας, διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες, τα θέλω και τις επιθυμίες της σύγχρονης καταναλώτριας.

Σερβιέτες

Οι σερβιέτες EveryDay διαθέτουν την πληρέστερη γκάμα, έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας με ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν.

EveryDay Hyperdry Ultra Plus: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και μοναδική τεχνολογία “Center Plus”, φέρνουν την επανάσταση στην προστασία από διαρροές.

EveryDay Sensitive Ultra Plus: Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, για απαλότητα και υγιεινή προστασία, χωρίς ερεθισμούς. Με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

EveryDay Fresh Ultra Plus: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και μοναδική τεχνολογία “Center Plus”, φέρνουν την επανάσταση στην προστασία από διαρροές. Επιπλέον, είναι διακριτικά αρωματισμένες για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.

EveryDay Fresh Sensitive Ultra Plus: Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, για απαλότητα και υγιεινή προστασία, χωρίς ερεθισμούς. Με μοναδική τεχνολογία “Center Plus”, φέρνουν την επανάσταση στην προστασία από διαρροές. Διακριτικά αρωματισμένες για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.

EveryDay Double Dry Ultra Plus: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και καινοτόμο πυρήνα διπλής απορροφητικότητας, συγκρατεί έως και διπλάσια ποσότητα υγρασίας, σε σχέση με άλλες σερβιέτες Hyperdry.

EveryDay Plus: Σερβιέτες κανονικού πάχους με φτερά, για μοναδική αίσθηση σιγουριάς.

Σερβιετάκια

Μια ολοκληρωμένη σειρά, με εξειδικευμένο προϊοντικό σχεδιασμό, για να καλύπτουν ακόμα και την πιο απαιτητική καταναλώτρια.

All Cotton: Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Φέρνουν την αγνότητα της φύσης σε επαφή με το δέρμα σας. Με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Extra Dry: Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Με πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών.

Cotton Fresh: Με 100% βαμβακερό κάλυμμα και διακριτικό άρωμα, για μοναδικά υγιεινή προστασία και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.

Fresh: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και διακριτικό άρωμα για μοναδική αίσθηση στεγνότητας και φρεσκάδας, κάθε στιγμή της ημέρας.

Υγρά μαντήλια / Υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή

Την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής συμπληρώνουν το απαλό υγρό καθαρισμού και τα υγρά μαντήλια για την ευαίσθητη περιοχή.

Share on FacebookTweet about this on Twitter