Μία πλήρης γκάμα προϊόντων

Η EveryDay, αφουγκραζόμενη τον πολύπλευρο και απαιτητικό ρυθμό ζωής της σύγχρονης γυναίκας, διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που στόχο έχουν να καλύψουν τις ανάγκες, τα θέλω και τις επιθυμίες της σύγχρονης καταναλώτριας.

Σερβιέτες

Οι σερβιέτες EveryDay διαθέτουν την πληρέστερη γκάμα, έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας με ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν.

EveryDay Hyperdry Ultra Plus: Λεπτές σερβιέτες με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Οι πρώτες στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

EveryDay Sensitive with cotton Ultra Plus: Λεπτές σερβιέτες με φτερά προστασίας και ένα μοναδικά φιλικό κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι, για σίγουρη προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Οι πρώτες στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

EveryDay Fresh Ultra Plus: Λεπτές σερβιέτες με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και φτερά προστασίας. Διακριτικά αρωματισμένες για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

EveryDay Fresh Sensitive Ultra Plus: Λεπτές σερβιέτες με φτερά προστασίας και ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, για σίγουρη προστασία χωρίς ερεθισμούς. Διακριτικά αρωματισμένες για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

EveryDay Ultra: Λεπτές σερβιέτες χωρίς φτερά προστασίας. Ιδανικές για περιπτώσεις μικρής έως μέτριας ροής. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Διαθέσιμες σε δύο τύπους:

Fresh: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διακριτικά αρωματισμένες για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.

Sensitive: Με ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, για σίγουρη προστασία χωρίς ερεθισμούς. Οι πρώτες στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Double Dry: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και καινοτόμο πυρήνα διπλής απορροφητικότητας, συγκρατεί έως και διπλάσια ποσότητα υγρασίας, σε σχέση με άλλες σερβιέτες Hyperdry. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας σε σχέση με άλλες λεπτές σερβιέτες. Δερματολογικά ελεγμένες. Οι πρώτες που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Οι πρώτες στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

EveryDay Plus: Σερβιέτες κανονικού πάχους με φτερά, για μοναδική αίσθηση σιγουριάς. Διαθέσιμες σε δύο τύπους:

Hyperdry: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα.

Sensitive: Με ένα μοναδικά υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα, για σίγουρη προστασία χωρίς ερεθισμούς.

Σερβιετάκια

Μια ολοκληρωμένη σειρά, με εξειδικευμένο προϊοντικό σχεδιασμό, για να καλύπτουν ακόμα και την πιο απαιτητική καταναλώτρια.

EveryDay All Cotton: Τα μόνα σερβιετάκια στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Φέρνουν την αγνότητα της φύσης σε επαφή με το δέρμα σας. Σε ατομική συσκευασία, για έξτρα υγιεινή προστασία και διακριτικότητα. Τα πρώτα στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

EveryDay Extra Dry: Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού, για υγιεινή φροντίδα κάθε μέρα. Σε ατομική συσκευασία, για έξτρα υγιεινή προστασία και διακριτικότητα. Τα πρώτα στην Ευρώπη με διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

EveryDay Fresh: Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και διακριτικό άρωμα για μοναδική αίσθηση στεγνότητας και φρεσκάδας, κάθε στιγμή της ημέρας. Σε ατομική συσκευασία, για έξτρα υγιεινή προστασία και διακριτικότητα.

EveryDay Cotton Fresh: Με 100% βαμβακερό κάλυμμα και διακριτικό άρωμα, για μοναδικά υγιεινή προστασία και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Σε ατομική συσκευασία, για έξτρα υγιεινή προστασία και διακριτικότητα.

Υγρά μαντήλια / Υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή

Την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής συμπληρώνουν το απαλό υγρό καθαρισμού και τα υγρά μαντήλια για την ευαίσθητη περιοχή.

Share on FacebookTweet about this on Twitter