Gamë e gjerë produktesh

EveryDay qëndron pranë ritmit kërkues të jetës së femrave moderne duke ofruar një gamë të plotë produktesh që plotësojnë nevojat dhe dëshirat e konsumatorëve të sotshëm.

Peceta higjenike mujore

Pecetat higjenike kanë gamën më të plotë, të gatshme për t’iu përgjigjur çdo nevoje të femrës moderne me një produkt dizenjuar posaçërisht për të.

EveryDay Hyperdry Ultra Plus: Peceta shumë të holla me mbulesë shumë përthithëse dhe krahë mbrojtës. Me teknologjinë revolucionare Center Plus, te dizenjuar me mbushje të përforcuar që siguron deri në 30% më shumë sipërfaqe përthithëse në qendër të pecetave higjienike, krahasuar me pecetat e tjera  ultra thin. Testuar dermatologjikisht. E para që rekomandohet nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë. E para në Evropë e certifikuar sipas standardeve Oeko-Tex® Standard 100 për mungesën e më lëndëve të dëmshme!

EveryDay Sensitive with cotton Ultra Plus: Peceta higjienike shumë të holla me krahë mbrojtës dhe mbulesë unike miqësore me lëkurën e cila përmban pambuk, për mbrojtje të sigurt pa acarime. Me teknologjinë revolucionare Center Plus, te dizenjuar me mbushje të përforcuar që siguron deri në 30% më shumë sipërfaqe përthithëse në qendër të pecetave higjienike, krahasuar me pecetat e tjera ultra-thin. Testuar dermatologjikisht. E para që rekomandohet nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë. E para në Evropë e certifikuar sipas standardeve Oeko-Tex® Standard 100 për mungesën e më lëndëve të dëmshme!

EveryDay Fresh Ultra Plus: Peceta higjienike shumë të holla me mbulesë shumë përthithëse dhe krahë mbrojtës. Me aromë të lehtë për ndjesi unike freskie që zgjat. Me teknologjinë revolucionare Center Plus, te dizenjuar me mbushje të përforcuar që siguron deri në 30% më shumë sipërfaqe përthithëse në qendër të pecetave higjienike, krahasuar me pecetat e tjera ultra-thin. Testuar dermatologjikisht. E para që rekomandohet nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë.

EveryDay Fresh Sensitive Ultra Plus: Peceta higjienike shumë të holla me krahë mbrojtës dhe mbulesë unike miqësore me lëkurën për mbrojtje të sigurt pa acarime. Me aromë të lehtë për ndjesi unike freskie që zgjat. Me teknologjinë revolucionare Center Plus, te dizenjuar me mbushje të përforcuar që siguron deri në 30% më shumë sipërfaqe përthithëse në qendër të pecetave higjienike, krahasuar me pecetat e tjera  ultra-thin. Testuar dermatologjikisht. E para që rekomandohet nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë.

EveryDay Ultra: Peceta higjienike shumë të holla pa krahë mbrojtës. Ideale për rastet me rrjedhje të lehtë deri në mesatare. Testuar dermatologjikisht. E para që rekomandohet nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë.

Disponohet në dy lloje:

Fresh: Me mbulesë shumë përthithëse. Me aromë të lehtë për ndjesi unike freskie që zgjat.

Sensitive: Me mbulesë higjienike unike, miqësore me lëkurën, për mbrojtje pa acarime. E para në Evropë e certifikuar sipas standardeve Oeko-Tex® Standard 100 për mungesën e më lëndëve të dëmshme!

EveryDay Hyperdry Ultra Plus Double Dry: Me mbulesë tejet përthithëse dhe mbushje innovative për përthithje të dyfishtë, mban deri në dyfishin e lagështisë krahasuar me pecetat e tjera Hyperdry. Me teknologjinë revolucionare Center Plus, te dizenjuar me mbushje të përforcuar që siguron deri në 30% më shumë sipërfaqe përthithëse në qendër të pecetave higjienike, krahasuar me pecetat e tjera ultra-thin. Testuar dermatologjikisht. E para që rekomandohet nga Unioni i Gjinekologëve dhe Obstetërve Grekë. E para në Evropë e certifikuar sipas standardeve Oeko-Tex® Standard 100 për mungesën e më lëndëve të dëmshme!

EveryDay Plus: Peceta me trashësi normale me krahë, për ndjesi unike sigurie.

Disponohet në dy lloje:

Hyperdry: Me mbulesë shumë përthithëse.

Sensitive: Me mbulesë higjienike unike, miqësore me lëkurën, për mbrojtje të sigurt pa acarime.

 

Peceta higjenike ditore

Një gamë e plotë e pecetave ditore me dizenjo speciale të produkteve për të përmbushur edhe nevojat më kërkuese të konsumatorëve.

EveryDay All Cotton: Të vetmet peceta higjienike ditore në Greqi me 100% pambuk. Ato sjellin dlirësinë e natyrës në kontakt me lëkurën tuaj. Të mbështjella individualisht, për mbrojtje të lartë higjienike dhe lirshmëri. E para në Evropë e certifikuar sipas standardeve Oeko-Tex® Standard 100 për mungesën e më lëndëve të dëmshme!

EveryDay Extra Dry: Me mbulesë shumë të thatë dhe me ekstrakte kamomili, për higjienen e përditshme. Të mbështjella individualisht, për mbrojtje të lartë higjienike dhe lirshmëri. E para në Evropë e certifikuar sipas standardeve Oeko-Tex® Standard 100 për mungesën e më lëndëve të dëmshme!

EveryDay Fresh: Me mbulesë tejet përthithëse dhe aromë të lehtë për ndjesi freskie e pastërtie që zgjat gjithë ditën. Të mbështjella individualisht, për mbrojtje të lartë higjienike dhe lirshmëri.

EveryDay Cotton Fresh: Me mbulesë 100% pambuku dhe aromë të lehtë për ndjesi freskie e pastërtie që zgjat. Të mbështjella individualisht, për mbrojtje të lartë higjienike dhe lirshmëri.

 

Peceta të lagura intimo/ Larës Intimo

Kujdesi i përditshëm i zonës intime plotësohet me pecetat e lagura dhe larësin e butë.

Share on FacebookTweet about this on Twitter