Pecetat higjienike mujore

EveryDay Sensitive with cotton Fresh.

NORMAL Ultra Plus Center Plus Fresh Sensitive

Rrjedhje normale

level icon
banner image

Peceta higjenike shumë të holla me gjatësi të rregullt dhe krahë mbrojtës

  • EveryDay Fresh Sensitive Center Plus  sjell revolucionin në mbrojtje! Falë teknologjisë së saj të vecantë Center Plus, me mbushje të përforcuar në qendër, ofron përthithje më të lartë dhe mbrojtje maksimale nga rrjedhjet anësore, aty ku është më e nevojshme! Me mbulesë higjenike shumë të butë  miqësore me lëkurën që ofron butësi dhe mbrojtje të plotë higjenike pa acarime.
  • Testuar dermatologjikisht, është peceta e parë higjenike rekomanduar nga Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve Grekë. Me aromë të lehtë.

E disponueshme në pako me 10 fije.

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

  • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
  • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
  • Ato përmbajnë bërthamë me fibra bimore, të certifikuara FSC®.
  • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me materiale 30% që promovojnë ekonominë rrethore.
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani