NORMAL Extra Dry
Testuar Dermatologjikisht

Peceta ditore me gjatësi të rregullt. Formë e përshtatur me trupin për mbrojtje dhe rehati të përditshme.

Me mbulesë ekstra përthithëse dhe ekstrakt kamomili, për mbrojtje higjienike të përditshme.

Me shtresë të përbërë nga fibra bimore, e certifikuar me FSC™ (Kodi i licenses C118785).

E testuar dermatologjikisht

Pecetat e para ditore të rekomanduara nga Unioni Grek i Gjinekologëve dhe Obstetërve.

Pecetat e para ditore në Europë të certifikuara nga Oeko-Tex® Standard 100 për mungesë të substancave të dëmshme.

Paketime individuale për mbrojtje higjienike ekstra.

Të disponueshme në paketime me 20 copë, 30 copë dhe 60 copë.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual