Pecetat higjienike ditore

EveryDay All Cotton.

STRING All Cotton

banner image

Peceta Higjienike tanga. Projektuar posaçërisht për përshtatje të përsosur me të brendshmet tanga.

  • Me një shtresë të sipërme 100% pambuk për mbrojtje higjienike unike.
  • E testuar dermatologjikisht
  • Pecetat e para të rekomanduara nga Sindikata Greke e Gjinekologëve dhe Obstetërve.

E disponueshme në paketim 30 copë.

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

  • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Paketuar në paketim 100% të riciklueshme me 95% materiale që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Produkte të pa testuara te kafshët.

Ndjehu e pastër dhe e freskët gjithmonë me …

 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani