MAXI NIGHT Ultra Plus Center Plus Fresh
Rrjedhje shumë të mëdha
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Testuar Dermatologjikisht

Peceta higjenike shumë të holla , me krahë mbrojtës. Më të gjata për rrjedhje shumë të mëdha.

EveryDay Fresh Center Plus  sjell revolucionin në mbrojtje! Falë teknologjisë së saj të vecantë Center Plus, me mbushje të përforcuar në qendër, ofron përthithje më të lartë dhe mbrojtje maksimale nga rrjedhjet anësore, aty ku është më e nevojshme! Me mbulesë super përthithëse dhe aromë të lehtë, për të dhënë ndjesi freskie e pastërtie që zgjat. 30% më të gjata se EveryDay Normal, ideale për përdorim gjatë natës ose gjatë rrjedhjeve të mëdha.

Testuar dermatologjikisht, është peceta e parë higjenike rekomanduar nga Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve Grekë. E disponueshme në pako me 10 dhe 18 fije.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual