EveryDay Fresh.

Peceta të lagura intime EveryDay Fresh

banner image

Peceta të buta të lagura për higjienën e përditshme të zonës intime, me fibra bimore

  • Livando me aromë të lehtë.
  • Të pasura me ekstrakte organike kamomili dhe aloe.
  • Pastrojnë butësisht, duke lënë një ndjenjë të lehtë freskie.
  •  Pa parabene, sapun, alkool, vaj mineral, alumin.
  • Testuar Dermatologjikisht.
  • Respekton pH normal.

E disponueshme në pako me 12 fije.

Produktet EveryDay ndjekin praktika të përgjegjshme mjedisore.

  • Ato prodhohen në fabrikën e MEGA-s, duke përdorur burime 100% të energjisë së gjelbër, të verifikuara nga Certifikata e Gjelbër.
  • MEGA mori certifikimin ndërkombëtar Zero Waste to Landfill në nivelin “Gold”, pasi në vitin 2020 njësia e saj e prodhimit arriti 99% riciklim dhe rikuperim të energjisë.
  • Paketuar në kuti kartoni 100% të riciklueshme me materiale 100% që promovojnë ekonominë rrethore.
  • Produkte të pa testuara te kafshët.

Ndjehu e pastër dhe e freskët gjithmonë me …

 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani