SUPER Ultra Plus Center Plus Fresh Sensitive
Rrjedhje të shumta
Testuar Dermatologjikisht

Peceta higjenike  të gjata, me krahë mbrojtës.

EveryDay Fresh Sensitive Center Plus  sjell revolucionin në mbrojtje! Falë teknologjisë së saj të vecantë Center Plus, me mbushje të përforcuar në qendër, ofron përthithje më të lartë dhe mbrojtje maksimale nga rrjedhjet anësore, aty ku është më e nevojshme! Me mbulesë higjenike shumë të butë  miqësore me lëkurën që ofron butësi dhe mbrojtje të plotë higjenike pa acarime.

Testuar dermatologjikisht, është peceta e parë higjenike rekomanduar nga Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve Grekë. Me aromë të lehtë. E disponueshme në pako me 10 fije.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual