stasi-zwis

Adoleshencë! Një udhëtim fantastik dhe EveryDay është pranë jush! Bëjeni parandalimin* Qëndrim Jetësor dhe përvetësoni zakone që do t’ju ndihmojnë të bëheni e rritur e shëndetshme mendërisht dhe fizikisht. Mirësevini në librarinë dixhitale të EveryDay, krijuar në bashkëpunim me Shoqatën Greke të Mjekësisë për Adoleshentët dhe të mësoni gjthçka që ju duhet të dini.

*Parandalimi: përpjekjet për të parashikuar dhe parandaluar situata negative, të padëshiruara ose pasojat.

Të informohem rreth trupit tim