RISI Center Plus

Qendra e mbushjes në një pecetë është pika që merr më shumë presion dhe sasi lagështie gjatë periodave. Për këtë arsye është shumë e zakonshme të keni rrjedhje anësore në zonën e përcaktuar nga krahët mbrojtës të pecetës.

Tani jo më! Sepse pecetat e reja EveryDay me teknologjinë inovative “Center Plus” sjellin revolucionin  në mbrojtjen ndaj rrjedhjeve!

Pecetat e reja EveryDay me teknologjinë inovative “Center Plus” kanë 30% më shumë sipërfaqe mbushjeje të përqëndruar në qendër* duke ofruar kështu mbrojtje më të sigurt ndaj rrjedhjeve anësore.

* krahasuar me pecetat e tjera  ultra thin