Cikli i jetës

Nëna me vajzën

SHIH TË GJITHË ARTIKUJT
big image for Po sikur vajza të mos dëshirojë të flasë me ty?

Po sikur vajza të mos dëshirojë të flasë me ty?

Sigurisht që ka shumë tema, disa edhe të çuditshme, që duhet të diskutosh me vajzën tënde gjatë adoleshencës. Duke qenë se ajo po kalon një periudhë mjaft të vështirë, ajo mund të mos ketë dëshirë t’i ndajë mendimet dhe shqetësimet e saj me ty. Por, nëse vajza juaj nuk është shumë e hapur, ti nuk duhet të reshtësh së këmbënguluri.

Në këtë pikë ajo që ka më shumë rëndësi është se vajza jote ka nevojë për informacion të saktë për ndryshimet që po i ndodhin trupit të saj dhe për periodat, ndërkohë që ajo po hyn në pubertet dhe ti je personi më i përshtatshëm për ta drejtuar atë në drejtimin e duhur.

Në të kundërt, ka shumë gjasa që ajo të marrë shumë informacione çorientuese dhe të pasakta nga shoqet ose nga interneti, të cilat do t’i krijojnë edhe më shumë frikë dhe pasiguri.

Në bashkëpunim me Dr Olga. E. Bikou, Kirurg Obstetër-Gjinekolog

Artikuj më të vjetër

SHIH TË GJITHË ARTIKUJT
SHIH TË GJITHË ARTIKUJT
 find your type banner find your type logo

GJURMO CIKLIN

Ndiqni tre hapa të thjeshtë për të gjurmuar periodat tuaja!

Përllogarit tani