SUPER Plus Sensitive
Rrjedhje të shumta
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Testuar Dermatologjikisht

Peceta higjenike me trashësi të rregullt me krahë mbrojtës.

Në sajë të mbulesës së saj higjienike shumë të butë miqësore me lëkurën, ofron butësi dhe mbrojtje të plotë higjenike pa acarime. Ideale për rrjedhje të mëdha.

 

E disponueshme në pako me 16 fije.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual