STRING Extra Dry
Testuar Dermatologjikisht

Peceta ditore të dizenjuara specifikisht për t’u përshtatur me të brendshme tanga.

Me mbulesë ekstra përthithëse për mbrojtje higjienike të përditshme.

E testuar dermatologjikisht

Pecetat e para ditore të rekomanduara nga Unioni Grek i Gjinekologëve dhe Obstetërve.

Të disponueshme në paketime me 30 copë.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual