LARGE Cotton Fresh
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Testuar Dermatologjikisht

Peceta higjenike ditore me formë anatomike, madhësi normale dhe me aromë të lehtë.15% më e madhe se pecetat ditore EveryDay Normal.

Kombinon mbulesën unike me 100% pambuk, me ndjesinë e freskisë që zgjat.

Rekomanduar nga Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve Grekë. Çertifikuar sipas Oeko-Tex @ Standard 100 për mungesë të lëndëve të dëmshme. Paketim individual. E disponueshme në pako me 30 fije.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual