EXTRA LONG Cotton Fresh
Share on FacebookTweet about this on Twitter
Testuar Dermatologjikisht

Peceta higjenike ditore shumë të gjata për mbrojtje maksimale. Me aromë të lehtë.

Kombinon mbulesën unike me 100% pambuk, me ndjesinë e freskisë që zgjat. Me formë anatomike. Me mbushje tejet përthithëse të njëjtë me atë të pecetave mujore për përthithje të lartë. Ideale për ditët para dhe pas periodave.

Rekomanduar nga Shoqata e Obstetërve dhe Gjinekologëve Grekë. Çertifikuar sipas Oeko-Tex @ Standard 100 për mungesë të lëndëve të dëmshme. Paketim individual. E disponueshme në pako me 24 fije.

Kur nisi menstruacioni juaj i fundit?

Sa ditë zgjasin menstruacionet tuaja?

- +

Sa ditë zgjat
cikli juaj?

- +
Nga dita e parë e menstruacioneve deri ditën e parë të menstruacioneve të rradhës.

Vini re që kjo është vetëm një përllogaritje e ciklit tuaj menstrual